2777
2789
عنوان

Hpvو بدبختیاش

395 بازدید | 21 پست

دوستان بعد یکسال بلاخره دلم زدم ب دریا رفتم پاپ دادم و تست hpv جوابش دیرو اومد متاسفانه مثبت بود و دوتا تایپ 62و۵۴دچارش زودم..من امپولام زدم حدود چندماه پیش و ی مدت پاورفیت هم خوردم ‌‌‌‌‌..دکتر گفت خطرناک برا من 

کسی هست تجربه رژیم غذایی یا چیزی داشته باش بگ بلکم هرچ زودتر تموم بشه

حتی گفتن چندماه ویگ کولوسکوپی هم برو بزار خیالت راحت بشه ولی ب رحم نرسیده برا شما

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با چند نفر رابطه داشتی یا یکی ولی مشکوک

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

مسله رابطه با چند نفر نی ..من رابطه داشتم هیچ مشکلی نبود بعد جلسه ۵ لیزر خارش و زاعدها شروع شد

چ بد ولی تقریبا بندرت با لیزره احتمالا همون رابطه بوده

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

شاید

اشکال نداره بلخره خوب میشه