2777
2789
عنوان

همکار پرو

83 بازدید | 3 پست

من کبدم مشکل داره و دو روز اول گرفتم اذیت شدم امروز نگرفتم توی مدرسه رفتم همکارا گفتن چرا روزه نگرفتی گفتم بخاطر مریضی حالم بد میشه میترسم بگیرم خدایی نکرده اذیت بشم صدام سر بچها بره بالا حق الناس بشه بهتره با این شرایط نگیرم حالا بعضی همکارا نمیگیرن یکی از همکاران هم پایه ایم زنگ زده چرا اینجوری گفتی ما که معتقدیم باید جلو اینا وایسیم ایقد راحت نگیرن همه چیو گفتم به من چه هرکس ب دین خودش ن نباید جلو ما بخورن این کارا چیه من گفتم من مشکلی ندارم

واقعا براتون مهمه یکی چیزی جلوتون بخوره من ک اهمیت نداره برام نمیدونم ادما وه اصراری دارن دین دار بودنشون ب رخ همدیگه بکشن

ماهم تو مدرسمون بعضی روزه نمیگیرن؛ اما توی دفتر چیزی نمیخورن؛ چون میگن بچه ها نباید ببینن؛ و قبح خیلی چیزا براشون ریخته بشه. بچه ها نمیدونن ما به چه علتی روزه نمیگیریم؛ اما حرمت شکنی رو می بینن. 

کمک عموتون رسید.(میناب_صد و شصت و هشت فرشته) .هرگز وطن فروشیتون رو فراموش نمی کنیم...... رهبرم داغت هنوزم باورم نمیشه؛ ایراندوست ترین آقا💔🇮🇷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷