2777
2789

مثلا من‌ خواهرشوهرم یادمه توی بارداریش هرماه یک چیزی رو خیلی میخور میگفت برای فلان چیز خوبه، یا مثلا هر روز سیب میخورد و دعا میخوند روش، اما من‌ چون سابقه سقط داشتم فعلام نمیخوام ب کسی بگم، بنظرتون چیا بخورم چیا نخورم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی عکس فرستادم یادم رفتم ویرایش بزنم دیر میااد

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

کتاب ریحانه بهشتی رو بگیر همه چیز رو کامل و جامع نوشته

والا بخدا شنیدم ازش ، ولی دور ازجون باشه یکی از نینی سایتی ها میگفت یکی همه قواعد ریحانه بهشتی رو رعایت کرده بچش الان۴ سالشه با اجنه در ارتباطه🥴ترسیدم خیلی

والا بخدا شنیدم ازش ، ولی دور ازجون باشه یکی از نینی سایتی ها میگفت یکی همه قواعد ریحانه بهشتی رو رع ...

وای نه عزیزم چیزی نداره که چهارتا سوره ی قرانه با خوراکی های مفید هرماه... تو فامیل ما همه خانوما یکی دارن 

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

روزانه یکدونه تخم مرغ

شیر فراوان 

بادام 

کشک 

انحیرخشک 

سیب وپرتقال 

خرما هرروز

هرروز والعصر بخون 

ماه دوم قل هوالله واحدبخون 

ماه هشت یوسف بخون 

ماههای اخر حبوبات زیادبخور وقبلش نفخشو بگیر 

سمنو کم 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

خاویار برای بارداری فوق العادس. من خودم برای هر سه تا فرزندام خاویار میخوردم. خیلی میتونه تاثیرگذار باشه. اگر خاویار اصل هم میخواین بخرید از خاویار 5 ستاره  ایران که معتبر هست بخرید.

انواع خاویارهای اصل و با کیفیت دارن که لینکش رو براتون میزارم استفاده کنید.

caviar5star.com/shop/

شماره تماسشون:

09104017753

02177028941

برای یک بار هم شده حتما امتحان کنید. هم طعمش لذیذه و هم بسیار مفیده. برای همه جور دردی هم دواس

مامانا هر کی موافق لایک کنه

من و بچه هام شما همه  من مادری هستم با 3 فرزند که عاشق فرزندانم هستم و با جان و دل آنها را دوستشان دارم.