میخوام نذری خرما بدم به جای گردو میخوام بادوم زمینی بذارم ،به نظرتون مزه اش جالب میشه
خودمترکیب مزه شور و شیرینی رو دوس دارم مثل ترکیب دوغ و گوش فیل اصفهانیها؛یه دسر همدیدم مربوط به بخش فرانسوی نشین کانادا بود یه نوع پنیر شور رو با یه چیزی شبیه مربا سرو میکردن.
حالا هم به خاطر تنوع هم به صرفه بودن میخوام بادوم زمینی بذارم،به نظرتون بادوم زمینی خام بذارم یا شور؟ یا یه مزه دیگه اش؟
بعد بادوما رو خرد کنم بذارم یا درسته؟ چون مثل گردو نرم نیست شاید یکی دندون عصبی کشیده شده داشته باشه یا دیواره دندوناش نازک باشه بشکنه یا دندوناش حساس باشن، با پیشفرض اینکه گردوئه گاز بزنه دندوناش طوریش بشه.
آحه یه سری دوستم به جای گردو ، بادوم درختی گذاشته بود من به هوای اینکه گردوئه گاز زدم نزدیک بود دندونم بشکنه! بادوما رو خرد نکرده بود!! بهمونم نگفته با مغز بادومه که با احتیاط دندون بگیریم