2821
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 99 پست
خوشبحالت بهترین روز زندگیت میشه منم سالگرد عروسیم 17 اردیبهشته از اول تا اخر با مهمونا بودیم اخرشب ب ...

میسی عزیزم انشالله همیشه خوش باشی

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
اینجا دو هفته بعد کرمانشاه زلزله اومد از اون موقع تو اتاقم با استرس میخوابم هر شب

ما هم کوردیم استان آذربایجان غربی نزدیک مرزیم به کوردستان عراق!!

هروقت کرمانشاه زلزله میاد اینجاهم یه تکون میخوره

ولی شبی که اولین زلزله تو کرمانشاه اومد تو شهر ماهم اومد و خیلی تند بود

من اون شب فهمیدم که باردارم  و بیبی چکم مثبت بود اومد نشستم تی وی نگاه کردم که اخبار کردستان عراقو میدیدیم ساعت9:50 شب بود که مجریه گفت اینجا داره زلزله میاد ما هم تو شوک بودیم یه دفعه خونه ی ماهم محکم میلرزید وسایله شیشیه مون از رو میز میاوفتادن پایین

خیلی ترسیده بودیم تا صب تو خیابون بودیم امداد رسید

تازه یکی از فامیلامون کرمانشاه هستن زنگ زده بودن میگفت چیزیتون نشده ما اینجا تمام خونه ها آوار شدن...خیلی وحشتناک بود هواهم بیش از حد سرد بود

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وای زلزله ما تبریزیم اصلا نیومده

فک کنم از شهر ما تا تبریز حدود سه ساعت راه باشه..دوریم از هم

ولی خیلی وحشتناک بود دیروز هم اومد..

من خونه تنها با بچم 

وبچه خواهرشوهرم  یعنی اصلا داغون شدم 

یه تابلوی بزرگ افتاد روسر بچه خواهر شوهرم داشتم دیونه میشدم خدارشکر تابلو شیشه نداشت

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
من خونه تنها با بچم  وبچه خواهرشوهرم  یعنی اصلا داغون شدم  یه تابلوی بزرگ افتاد روس ...

وای چه سخت

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
فک کنم از شهر ما تا تبریز حدود سه ساعت راه باشه..دوریم از هم ولی خیلی وحشتناک بود دیروز ه ...

واقعا زلزله سخته خودشم تو سرما بیرون موندم بازم سخته 

خیلی وحشتناکه

هیچ وقت یادم نمیره! تا رسیدیم پایین اصلا برق نبود همه جا تاریک بود

همه با لباسای لختی بیرون بودن یه پسر همسایه داریم میگفت آقا دیاکو(دیاکو همسرمه) فک کردم حجاب تو  ایران آزاد شده خخخ

اره ما تالار نوبت زدیم تا سه هفته دیگه هم باید دنبال لباس عروس و اتلیه باشیم

انشالله که زود زود بگذره و بهترین روز باشه برات فداتشم

اینقد طولانی بود پسرم پرسش و پاسخ میکرد 

میگفت مامان کی تموم میشه منم میگفتم الان تموم میشه 

هردوتا رو بغل کرده بودم بوسشون میکردم 

فقط میگفتم یاالله یاالله تو راه پله پناه گرفته بودیم 

همسایه ی روبروی  پنجره هاش افتادن توخیابون

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
واقعا زلزله سخته خودشم تو سرما بیرون موندم بازم سخته 

بله تو پارک خوابیدیم...نه پتو داشتیم نه لباسی هیچی!!

مردم همه لخت بودن هههه