اگه این روزا رل نامزد شوهرتون بی پول شده یا دستش خالیه درکش کنید و نخواین زود رابطتون رو کات کنید البته طرفت ادم باشه ها اگه بی پوله ولی گاوه که ببرینش زمین شخم بزنه،ولی میبینی پسر خوبیه ولی درامد چندانی نداره یا کاسبیش این روزا خرابه درکش کنید و کنارش بمونید
کاربر آقا هستم،کاربری دست دو نفره روزا خودمم شبا خودشم🙃
دوست ندارم اسم بعضی کاربرا رو تو نوتیف ببینم لطفا لایک و ریپلای نکنن ✅دلایل شخصی هست ✅احترام هر کسی دست خودشه ✅🇮🇷ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷💗ایران من ایران من 🇮🇷💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد
چرا درک کسی رو بکنیم که مارو بخاطر زیبایی میخان ؟ما اونا رو هم بخاطر پول میخایم
ایشون که اول فرمودن طرف آدم باشه و لیاقت خانم رو داشته باشه
عزیزم
اصلا با کسی که درک درستی از رابطه نداره نباید معاشرت کرد
دوست ندارم اسم بعضی کاربرا رو تو نوتیف ببینم لطفا لایک و ریپلای نکنن ✅دلایل شخصی هست ✅احترام هر کسی دست خودشه ✅🇮🇷ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷💗ایران من ایران من 🇮🇷💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد