2777
2789
عنوان

بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 36 پست
فعلا نامزدیم خانوادها درجریان ولی من میگم خدانکرده اشتباه نکنم

منم عین شمام وسواس گرفتتم همش فکر میکنم ازدواج تو سن کم بده

حق میدم بهت همه چی رو سپردم دست زمان 

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

ببین اینجا بچه مچه و افراد عقده ای زیاده وقتی پدر مادر بالا سرته و ی چیزی ب اسم مشاور داریم چرا این ...

اینا خاستگاری اومدن پس خانوادها درحریان راستش  با پدرم اوکی نیستم با مامانم حرف میزنم اونم میگ چجور نصف تو ازدواج کردن ابروت نرفت میگه ی عدده ترشیده میخان کاری کن تو ازدواج نکنی خودشون برن ازدواج کنن بعد تو باور میکنی

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم عین شمام وسواس گرفتتم همش فکر میکنم ازدواج تو سن کم بدهحق میدم بهت همه چی رو سپردم دست زمان

بخدا من مورد میشناسم ۱۵ سالش اینقدر زندگیش خوبه طرف ۳۰ سالشه تازه  بچه هم دارن 

بعد من میگم نه سنم مناسب نیست😐

چون اگر یکی رو دوست داشته باشی بی چون و چرا ازدواج می‌کنی باهاش اینقدر راحت فکر‌تموم کردن نیستیبعدم ...

باشه فکر کنم بابد اینجور باشه دیگه

بخدا من مورد میشناسم ۱۵ سالش اینقدر زندگیش خوبه طرف ۳۰ سالشه تازه بچه هم دارن بعد من میگم نه سنم من ...

اره منم همینطوره

من خودم۱۶سال اختلاف سنی دارم با پلرتنرم کاملا درک می‌کنه منو می‌فهمه اون وقت ازدواجشه واقعا و مولتی میلیاردره 

همه میگن آدم به این پولداری چسبیده بهت سریع عقد کنید همش میگمممم نهههههههههه هنوز زوده🤧😭🤣مامانم دق میخواد بکنه

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

اینا خاستگاری اومدن پس خانوادها درحریان راستش با پدرم اوکی نیستم با مامانم حرف میزنم اونم میگ چجور ...

والا مامانت حق میگه حقو یکم تند میگه  اصلا این سایت جایی برا مشورت نیست و اینکه اگه دوسش داری ازش نگذر 

♾️🖇❤️

والا مامانت حق میگه حقو یکم تند میگه اصلا این سایت جایی برا مشورت نیست و اینکه اگه دوسش داری ازش نگ ...

فکر کنم درست بگینن

منم عین شمام وسواس گرفتتم همش فکر میکنم ازدواج تو سن کم بدهحق میدم بهت همه چی رو سپردم دست زمان

اتفاقا اگه ازدواج خوب باشه میگی ک من قبل همسرم اصلا زندگی نکردم ...ب حرفای چرت بقیه گوش نکنین ازدواج خوب واقعا هرچی زودتر باشه بهتره  البته بالای سن قانونی

♾️🖇❤️

اره منم همینطورهمن خودم۱۶سال اختلاف سنی دارم با پلرتنرم کاملا درک می‌کنه منو می‌فهمه اون وقت ازدواجش ...

۱۶ سال 

یعنی حدود ۳۶ سالشه ن اون خیلی سنش کمترها

اتفاقا اگه ازدواج خوب باشه میگی ک من قبل همسرم اصلا زندگی نکردم ...ب حرفای چرت بقیه گوش نکنین ازدواج ...

یعنی ۱۹ سالم اوکیه؟ 

یعنی ۱۹ سالم اوکیه؟

ببین بستگی داره ب بلوغ فکریت خب و اینکه همسرت چقد پایه بلند پروازی هات باشه و محدودت نکنه  اگه پسره این ویژگی هارو داره  نامزد کن دیدی چند سال دیگه کار پیدا کردی ی شوهرب اومد ک نزاش بری سر کار من همسرم همه جوره پشتمه اصلا محدودم نکرده کار کردم درس میخونم و .....  ۱۹ سال اره برا نامزدی و عقد خوبه خودت بسنج دهن بین نباش اگه خیلی سختته ی مشاور  خوب برین  

♾️🖇❤️

ببین بستگی داره ب بلوغ فکریت خب و اینکه همسرت چقد پایه بلند پروازی هات باشه و محدودت نکنه اگه پسره ...

ن اونجوری ک نزاره سرکار برم بددل باشه نیستت 

خیلی خوش طبع بامزس 

و این رفتارشو حتی با خانوادشم همینجوره اینجور نیست که فقط این بامزه بازیاش با من باشه و اینم نشون میده تا اخر بامزه بازیارو داره

ن اونجوری ک نزاره سرکار برم بددل باشه نیستت خیلی خوش طبع بامزس و این رفتارشو حتی با خانوادشم همینجور ...

خب پس دیگه اگه همه جوره خوبه رو سنت گیر نکن من ۲۲ نامزد کردم ۲۳ عقد کرم ۲۵ عروسی فعلا هم بچه ندارم و نمیخوام   اگه تو و همسرت باهم اوکی باشین همسرت دهن بین و بچه ننه نباشه همراه و پشتیبانت باشه کافیه  همین و بس

♾️🖇❤️

خب پس دیگه اگه همه جوره خوبه رو سنت گیر نکن من ۲۲ نامزد کردم ۲۳ عقد کرم ۲۵ عروسی فعلا هم بچه ندارم و ...

خودش ی بار گفت درباره بچه بازم حرف میزنم ولی کمتر از ۵ سال اینده بچه نمیارم مگه ناخاسته باشه