2777
2789
عنوان

کی و چطوری متحول شدی

| مشاهده متن کامل بحث + 28334 بازدید | 1860 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دلم میخاد بیام تو گروهتون ولی میترسم بعصی روزها یادم بره مدیون بشم

سلام عزیزم من از وقتی فی لتر شد واتس اپ دیگه فعالیت نکردم 

ولی نه مدیونی نداره مهم نیت وعشقی هست به اقا داری همینکه هرروز یاداقاباشی کافیه با چندوتا صلوات یا مثلا ۵مرتبه یامهدی ادرکنی ولی مدیونی نداره

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
همه چیز در سیطره خداست و اگر بنده ای تمام نیازش رو در وجود خدا ببینه و مراقب اعمالش باشه قطعا نور خد ...

منم از وقتی با نماز شب اشنا شدم و خوندم و بعدش خوابهای صادقه بعد از اون موقع عاشق قرآن و خدا شدم .

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

این رویا قبلا تعریف کردم داخل همین سایت ،یک روز تو شهر غربت و تو خلوت خودم داشتمتلویزیون نگاه میکردم ...

اسی جان واقعا ۲۲ سالته آفرین این همه تجربه خوب داری ..درخواستمو قبول میکنید لطفا 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

عزیزم ممنون چه دعای زیبایی در حقم کردی 🥹🥹🥹میشه بازم برام دعا کنی سر نمازات یاوقت افطار ؟ اسم من ف ...

عزیزدلمی وظیفمه چ نیازی به تشکره .حتمابروی چشام ان شاءالله چند روز دیگه نمازشب دارم حتماحتما درقنوتش اسم شمارو میبرم باعث افتخارمخ

توتاپیکای مذهبی وختم صلوات وذکر حتماااا تگم کنین🥲😍

عزیزدلمی وظیفمه چ نیازی به تشکره .حتمابروی چشام ان شاءالله چند روز دیگه نمازشب دارم حتماحتما درقنوتش ...

عزیزم شما خیلی مهربونی برای خواهرت دعامیکنم روحش در ارامش باشه 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

ان شاءالله بحق مظلومی مولا بعده عیدفطر مشرف بشین کربلا منم بعده عیدفطر میرم😍😍🥺🥺دارم سکته میکنم ا ...

ای جان التماس دعا💖

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
چشممممممممم حتما به اقاجان عرض میکنم ک فاطمه جون میخوان که شما شفیع یوم الورودمون باشی😍😍😍

عزیزم ممنون چشمت پرنور باشه رفتی ضریح نورانی اقامون رو دیدی فقط بگو خدایا شکرت که تونستم این بهشت رو تجربه کنم . دعامون کن...و از اقااباعبدالله ع بخواه برای همه مون ازخواب بیدار بشیم و بتونیم برای امام عصر ع یار باشیم 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

ای جانم 😍خوش به سعادتتون منم اور یلدتون بود دعا کنید 🤲🌼💟

سعادت نصیب شما وبقیه صالحا ان شاءالله بحق مولا مهدی (عج) 

بروی جفت چشام حتماااا

عزیزم شما خیلی مهربونی برای خواهرت دعامیکنم روحش در ارامش باشه

قربونت برم ازلطف وخانومی شماس.ان شاءالله هزاربرابردعاهات برگرده به زندگیت بحق خانم زهرا س🥺🥺