2777
2789
عنوان

کی و چطوری متحول شدی

| مشاهده متن کامل بحث + 28334 بازدید | 1860 پست
سلام عزیزماگر درباره دین هست که میدونم خیلی تحریف ها صورت گرفته ولی منابع دقیق تری هم هست که میتونید ...

استارتر اگه میشه درخواست دوستیمون قبول کن سوال داشتم شهید ابراهیم هادی باعث شد متحول بشم اما پیاماتو خوندم چنتا سوال دارم عزیزم 

منم خیلی برام سخته چون واقا قیافم باحجاب و بی حجاب زمین تا آسمون فرق داره خدا منو ببخشه ولی بعضی وقت ...

میدونی بخاطر چیه؟

چون شناخت کافی نداریم

شناخت پایه و اساس دینه

من مجموعه دین فطری آقای عظیمی خیلی کمکم کرد

اصلا چیز فارق العادیه

💚الحمدلله کما هو اهله💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسیارررررممنونممم حتمامیخرم اقاامام اباصالح المهدی بادستای مبارکشون هدیه بهتون بدن انشاءالله

عزیزم ممنون چه دعای زیبایی در حقم کردی 🥹🥹🥹میشه بازم برام دعا کنی سر نمازات یاوقت افطار ؟ اسم من فاطمه ست گلم 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

ان شاءالله بحق مظلومی مولا بعده عیدفطر مشرف بشین کربلا منم بعده عیدفطر میرم😍😍🥺🥺دارم سکته میکنم ا ...

رفتی کربلا دعام کن اونجاگلی خانم 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

ان شاءالله بحق مظلومی مولا بعده عیدفطر مشرف بشین کربلا منم بعده عیدفطر میرم😍😍🥺🥺دارم سکته میکنم ا ...

ای جانم 😍

خوش به سعادتتون 

منم اور یلدتون بود دعا کنید 🤲🌼💟

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

عزیزم یه سوال . تو خواب امام زمان گفتن چه ذکری بگیم من نصفه خوندم اون تایپیک رو ولی هرچی گشتم پیداش ...

سلام عزیزم 🌼

ذکر یا مهدی ادرکنی 313 بار روزانه

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403