2777
2789
عنوان

کی و چطوری متحول شدی

| مشاهده متن کامل بحث + 28336 بازدید | 1860 پست
من رو شوهرم با زور و تحقیر بعد ازدواجم چادری کرد. اونم چون مامان و خواهر و آشغالهای دورش چادری بودند ...

سلام عزیزم

خوشحالم که مسیر درست رو پیدا کردید 

بدونید تو این ماجرا فقط و فقط شما برنده اید 

مراقب اعتقادات و امانت بی بی زهرا باشید که بزودی تمام کسانی که ظلم میکنن سزای اعمالشون رو خواهند دید

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
من استایلم امروزیه ولی نماز و روزه ام بجا بود.ده سال تنبلی کردم و تو دوستیمون کم گذاشتمالان هم گشتم ...

خداروشکر که رابطه دوستی با خدا رو دارید و همین برگ برنده شماست

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا برگ‌برنده ی منه.از سردرگمی و افسردگی دراومدم و امیدم به زندگی بالاتر رفته.

الحمداالله

ثابت قدم باشید

فهمیدم که از یک دقیقه بعدمم خبر ندارم و چرا باید برای این دنیای فانی که بقول اهلبیت فقط زندان و مایه گرفتاری هست  بخاطر این دنیا اخرتم رو که ابدی هست از دست بدم؟

به لطف خدا و حضرت زهرا و امام رضای مهربونم به راه راست هدایت شدم و حالا میدونم اگر مردم با خشم خدا روبه رو نمیشم

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

اعتقاد و ایمان از اول  داشتم

ولی ته فکرم این بود هر وقت اراده کن صاحب فرزند و .... میشم

یا 

مثلا یکی،یک ایراد ظاهری ،جسمی ،رفتاری و ...داشت نه اینکه به زبان بیارم نه اصلاااا فقط تو ذهنم کوچیک می دیدمش 

نمیخواستم به این فکر کنم

هیییییچ چیز دست ما نیست ،قیافه،ظاهر،بیماری و ....

گرداننده اون بالایی هست

ولی بعد آزمایش شدنم از درگاه الهی

با فوت فرزند تازه متولد شدم و

۶سال بارداری های ناموفق 

تازه اونجا بود که دیگه به همه چی و همه کس و همه کم و کاستی ها در ظاهر وباطن احترام میذارم که قطعا حکمت توش هست 

راستی الحمدلله الان صاحب ۲ تا دختر سیده، باهوش و  زیبا هستم الحمدلله

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

عزیزم یه سوال . تو خواب امام زمان گفتن چه ذکری بگیم من نصفه خوندم اون تایپیک رو ولی هرچی گشتم پیداش نکردم

همه تایپیک تون رو نگاه انداختم نبود که نبود

تو که دلت خیلی پاکه برامون دعا کن

من۲۲سالمه و چادری بودم ولی ازوقتی ازدواج کردم تویک خانواده فوق مذهبی افتادم مذهبی ترشدم چه ازلحاظ پوشش چه اعتقادات وواقعاخداروشکر میکنم ومطمئنم این جواب دعاهای خودمه..وهمیشه برای کسایی ک خیلی گنهکارن دعامیکنم انشاالله عاقبت همگی مون ختم به خیربشه..التماس دعاتواین شبا

یانظرتو محترمانه بده یا کلا ریپلای نکن حوصله جنگ ودعوا وبحث ندارم

من۲۲سالمه و چادری بودم ولی ازوقتی ازدواج کردم تویک خانواده فوق مذهبی افتادم مذهبی ترشدم چه ازلحاظ پو ...

وقتی خداوند یک زمینه آسان و راحتی و پذیرش 

که خانواده همسرتان  از جنس خودتان باشند این نعمت برای شما فراهم می‌کنه 

هر لحظه شکر کنید و قدر دان باشید ...

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»