2777
2789

سلام بچم اسهال داره روز اول تب نداشت روز دوم تب خفیف روز سوم تب خیلی شدید بالای ۳۹ که با استامینوفن پایین نیومد 

دکترش میگه اسهال ویروسی تب خیلی بالا نمیده حتما الان عفونی شده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این سومین باره که تواین چندماهدرگیرمیشه 

عزیزم زودببرش امپول سرم بزن حداقلش تبش میادپایین ولی اسهالواستفراغ بایددورش بگذره تاخوب شه دخترم باراول ۱۵روزدرگیربودباردومم همینطورالانم ۹روزه درگیره😔

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
استفراغ نداره فقط اسهال وتب

ویروسه ببرش دکتر یادرمانگاه تاباامپول یاسرم تبش بیادپاین

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

دوتا بچه های منم درگیر شدن. به کوچیکه انتی بیوتیک دادم. ولی اشتباه کردم، باید سه روز صبر میکردم. سه روز بعد تبش اومد پاین. سه بار دکتر بردم، یکهفته نه چیزی خورد و نه از جاش بلند شد. یکسره خوابید. استفراغ و اسهال، تبی که با دارو پایین نمیومد. البته من سرم زدم بهش برای جلوگیری از کم ابی بدن. پسر بزرگم یه شب تب کرد و یه روز بالا اورد، چون از کوچیکه گرفته بود خودم دارو دادم دکتر نبردم

ما گرفتیم بچه ها خیلی سبک تر رد کردنمن دوهفته درگیر بودم. یعنی اصلا غذا نیمتونستم بخورم. در حد یخ پی ...

تب داشتن بچه ها اگه داشتن چند درجه بوده تبشون ؟اخه دکتر میگه اسهال واستفراغ ویروسی با تب خفیف هست تا ۳۸ وخوردی بیشتر نمیره بالا

دکترش گفت بیارش برای بستری یا برو ازمایش ازش بگیر الان اسهالش تقریبا قطع شده تبش هم با بروفن پایین ا ...

نه بستری نکنی هابیشتردرگیرمیشه الان همه جامریضییه امپولی چیزی نتزدواس تبش؟