2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچیزی مانع رسیدن آب بشه حتی اندازه سر سوزن

غسل باطله

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

کلا فرق غسل و حمام عادی چیه واقعا

اره حموم کردن تمیز نمیکنه نیت کنی چپو راستتو به ترتیب بشوری تمیز و پاک میشی

با هیچ منطقی نمیشه قبولش کرد

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

کلا فرق غسل و حمام عادی چیه واقعااره حموم کردن تمیز نمیکنه نیت کنی چپو راستتو به ترتیب بشوری تمیز و ...

بخدا نمیدونم برم یا نه.اخه جز قرآن برداشتم بخونم برا همین میپرسم 

بخدا نمیدونم برم یا نه.اخه جز قرآن برداشتم بخونم برا همین میپرسم

اگه اعتقاد داری باید بری دیگه

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

اگه سمت چپ هست، فقط همون قسمت رو پاک کن و آب بگیر

اگه سمت راسته دوباره برو

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
وسواس فکری دارم کلا برم بهتره

اگه سمت چپ هست همونجارو تمیز کن مثلا اگه دستت یا پاته دوباره فقط همون نقطه ای که بهش آب نرسیده فقط آب بگیر 

ولی اگه سمت راسته پاکش کن بعد دیگه نمیخاد سرت رو بشوری سمت راستو یه آب بگیر بعد سمت چپ و تموم اگه هم مانع روی سر و گردن باشه دوباره از اول باید غسل کنی

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40