2821
2789
عنوان

زگیل تناسلی

477 بازدید | 38 پست

ببخشید دوستان من واقعا ترسیدم الان که تایپک زدم 

من پریود شدم بعد نوارو که گذاشتم شب اخر از بس کم بود دیگ نوارو عوض نکردم فقط لکه بود وقتی صبش رفتم حموم ببخشیدا معقدم درد گرفته بود و کلا حس عرق سوز گرفته بودم 

من هر روز میرم حموم و با هیچ کسیم رابطه نداشتم به هیچ عنوان الان دیدم قسمت معقدم یه چیز برجسته شده بغلش شبیه این عکسای زگیل هم نیستش ولی میترسم من 3ماهه میرم کتابخونه اونجا سرویس میرم امکانش هست از سرویس منتقل بشه؟

بالاخره شد ♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه امکانش نیست

فقط رابطه جنسی و درصد بسیار پایینی در حد یک درصد استخر و عرق که اونم باز دکتر زنان تایید نمیکنه

احتمالن دونه زدی؟!

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

نه امکانش نیستفقط رابطه جنسی و درصد بسیار پایینی در حد یک درصد استخر و عرق که اونم باز دکتر زنان تای ...

اره یدونس دیروز بیشتر درد داشت وقت نکردم نگا کنم تمروز دردش کمتر شده بود نگا کردم ترسیدم من فوبیا زگیل دارم 6ماهه استخر نمیرم 🤦🏻‍♀️

بالاخره شد ♥️

یا نوار دیر عوض کردی ازین جوشای کیستی زدی بخاطر باکتری 

یام بواسیر داری یه پد الکلی بکش روش اگه جوش کیستی باشه میره 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

یا نوار دیر عوض کردی ازین جوشای کیستی زدی بخاطر باکتری یام بواسیر داری یه پد الکلی بکش روش اگه جوش ک ...

اصلا شبیه جوش نیس انگار برجستس 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ دقیقا از همون نوار شروع شد

بالاخره شد ♥️