2777
2789
عنوان

تاخیرپریودوبی بی چک منفی

228 بازدید | 13 پست

سلام خانوما.من دوم ماه پیش باهمسرم رابطه بدون جلوگیری داشتم که ازاین قرص های دوتایی خوردم  بعدیک هفته لکه بینی داشتم تاسه روز.الان 14روزازتاریخ پریودم میگذره هنوزپریودنشدم بی بی چکم گذاشتم منفی بوده.ببخشیدهاولی ترشحاتمم خیلی زیادشده نمیدونم ازچیه.به نظرشمااحتمال بارداری هست؟

خدایاشکرت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماه پیش روزتخمک گذاریم رابطه داشتیم این ماه پریودنشدم الان دوهفته تاخیردارم

پریود میشی چند روز طول میکشه تا پریوده بعدیت بیاد؟ مثلا این ماه دوم پریود شدی دفعه بعد چندمین روز پریود میشی؟ بگو بهت بگم

16 فروردین تولدمه😍خداجونم یعنی میشه هدیه روز تولدم یدونه نی نی خوشمل بهم بدی😞           میشه برای نی نی دارشدنم یدونه صلوات مهمونم کنی؟
عزیزم یه مارک دیگه بیبی بزن ایشالله مثبت میشه 

دوس نداره باردار باشه برعکس من😞

16 فروردین تولدمه😍خداجونم یعنی میشه هدیه روز تولدم یدونه نی نی خوشمل بهم بدی😞           میشه برای نی نی دارشدنم یدونه صلوات مهمونم کنی؟
دوس نداره باردار باشه برعکس من😞

آره عزیزم یک دختردوساله دارم.ماه پیش20پریودشدم دوم تاریخ تخمک گذاریم بود.که قرص خوردم بعدیک هفتش یعنی9/9لکه بینی داشتم.اگه بخوام به تاریخ همین لکه بینی حساب کنم این برجم بایدنهم پریودمیشدم که نشدم پریودامم همیشه منظم بوده

خدایاشکرت
آره عزیزم یک دختردوساله دارم.ماه پیش20پریودشدم دوم تاریخ تخمک گذاریم بود.که قرص خوردم بعدیک هفتش یعن ...

روزای سیکل ماهانه از 21 روز تا 40 روز هستش یعنی اگه میخوای مطمعن باشی تا 40 روزه پریودت باید صبرکنی یعنی تقریبا 8 روز هم فرصت هست برای پریود شدنت این یک هفته رو هم صبرکن به نظرم چون منم ماه پیش مثل تو شدم الکی 10 تا بیبی چک زدم رفتم دوبارم ازمایش دادم الکی ولی باردار نبودم روز 35 ام پری اومد 

دکترم به من اینطوری توضیح داد که اگرم پریودم عقب افتاد تا 40 امین روز صبرکنم بعدش برم ازمایشو اینا

[QUOTE=51629083]روزای سیکل ماهانه از 21 روز تا 40 روز هستش یعنی اگه میخوای مطمعن باشی تا 40 روزه پریودت باید صبرکنی ...[/QUOTمرسی عزیزم الان44روزگذشته

خدایاشکرت
[QUOTE=51629083]روزای سیکل ماهانه از 21 روز تا 40 روز هستش یعنی اگه میخوای مطمعن باشی تا 40 روزه پری ...

ااا پس حتما برو دکتر عزیزم من فک کردم 32 روز گذشته....دکتر بهتر تشخیص میده