2777
2789
عنوان

گذشته شوهر

218 بازدید | 12 پست

تاپیک پر بازدید رو که دیدم حرفای اسی حرفای دل منم است 

منم مجرد بودم و با مطلقه ازدواج کردم 

منم هر روز زجر میکشم 

ولی اگه طلاق بگیرم که به مجردی برنمیگردم 

تو تاپیک های قبلم هم است 

یعنی روزی میاد که گذشته اش برام مهم نباشه 😔😔دیگه به فکر اینم که دارو استفاده کنم شاید یکم بیخیال بشم 

من ی مدت جو گیر شده بودم میخواستم با ی مردی ازدواج کنم که نه تنها قبلا ازدواج کرده بود بلکه بچه هم داشت، نمیدونم چی پیش خودم فکر میکردم 

ولی اسی نگران نباش، زمان بگذره اعتمادت به طرف جلب میشه و این فکرا رو نکن که قبلا زن داشته و... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر نکردی

من اصلا جریان عجیب بود، طرف آدم نبود که حیوون بود، زن داشت و من نمیدونستم، در واقع میخواست به زنش خیانت کنه، جالبه که حتی تا اینجا پیش رفت که با خونواده ش قول و قرار خواستگاری گذاشت، میخواست بدونه اگر نظر خونواده م مثبته بعد بره زنش رو طلاق بده، من خیلی اتفاقی متوجه شدم زن داره.... 

نامزد عقدی داشته و چند ماه باهم بودن و جدا شدن چند سال بعدش بامن عقد کردیم

خوب اینکه چیزی نیست الان اکثر پسر دخترها دراین مد رابطه دارن فقط عقد نیستن 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

بازم ازدواج با رابطه های دوستی خب فرق داره

اگر زندگی تو دوست داری بهش فکر نکن اصلا نمی فهمم کجاش اذیتت می کنه شوهرمنم تو عقد جداشده ولی هیچ وقت باهاش مشکل نداشتم پسر مجرد فامیلشون با ی خانم مطلقه ازدواج کرد و باهم خوشبتن 

اگر زندگی تو دوست داری بهش فکر نکن اصلا نمی فهمم کجاش اذیتت می کنه شوهرمنم تو عقد جداشده ولی هیچ وقت ...

شما مجرد بودی خودت ؟

چطور اذیت نمیشی 

اصلا فکر نمیکنی چه خاطراتی داشتن 

به جشن عقدشون به جاهایی که رفتن به مهمانی ها و و و ....

اینا اذیتت نمیکنن 

نشده تو دعوا ها تورو با اون مقایسه کنه؟

بعد همسر من با اون دختر رابطه کامل داشته اون دختر چند ماه خونه مادر شوهرم پلاس بوده 

شما مجرد بودی خودت ؟چطور اذیت نمیشی اصلا فکر نمیکنی چه خاطراتی داشتن به جشن عقدشون به جاهایی که رفتن ...

مجرد بودم اذیتم نمی کنه چون مهم الانمه که باهم با وجود همه فراز و نشیب خوب هستیم مهم اینه که اونو نمی خواسته شوهرم با اون خانم نه ولی قبلش رابطه کامل داشته متاسفانه ولی خوب بعدش پاک زندگی کرده و می دونم فرهنگ خانوادشونه که تو مجردی اینارو عیب نمی دونن ولی می دونم که منو دوست داره با دنیا عوض نمی کنه اگر الان زندگیت نوبه بی خیال گذشته ش بشو