2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی ۱۱ روز کافی نیست 

عزیزم دخترخاله ی من  چهارماهه حامله بود...خیلی دلش میخاس عکس العمل بیبی روببینه....بعدگرف گزاشت منفی شد😰😰😰😰😰😰😰😰😰😰😰😰😰😰😰😰

اصلا خود دکتره میگف مابیبی چکوتاییدنمیکنیم..فقط ازمایش خون...

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱

از ترس خوابم نمیبره،شوهرم شب شیفت هست،از سر شب بیدارم تاصبح شه بخابم

هیچوقت چیزی رو بزور از خداوند نخواهید که خیرش را نمی بینید،خداوند هر وقت صلاح داند عطا نماید🌷پس فقط شُکر شُکر شُکر🌷
ایشالاچندهفته دیگه نوبت خودت میشه عزیزم😍😍😍

فدات بشم انشاالله 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
همسر داره املت درست میکنه صبحانه🤗دختر کوچولو هم شیر خورد

الان یکم زودنیست؟؟؟

بعدازاینکه املت جانونوش جان کردین چیکارمیکنین؟میخوابین؟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱
همسر داره املت درست میکنه صبحانه🤗دختر کوچولو هم شیر خورد

منم بیااام

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
از ترس خوابم نمیبره،شوهرم شب شیفت هست،از سر شب بیدارم تاصبح شه بخابم

ای بابا چ سخت..😩😩😩

چقدسخت عزیزم ولی ازرحمت خدا ناامیدنشو کاش اول بی بی میزدی بعد به شوهرت میگفتی خیلی ناراحت شدم قوی با ...

همون خودش میدونست ولی ترشحم زیاد بود زمان دقیق پریودمو میدونست همش ازم میپرسید منم الکی میگفتم پریود شدم؟ اگه هم میگفتم میگف پاشو بریم دکتر

خانوم گلا پری نامنظم باشه امکان بارداری نیست؟؟؟

چرا من نامنظم بودم بعد از سه ماه شدم

همون خودش میدونست ولی ترشحم زیاد بود زمان دقیق پریودمو میدونست همش ازم میپرسید منم الکی میگفتم پریود ...

چندماهه اقدامی؟؟