2777
2789
عنوان

غذاااااا

110 بازدید | 15 پست

لطفا غذاهای جدید و ابداع خودتون که خوشمزه هست رو بگید و دستور پخت بزارید ، یمدت هست مزه غذایی رو نمی‌فهمم و هیچ غذایی بهم لذت نمی‌ده همه مزه ها تکراری شده واسم 

...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چند ماهه اینجور شدم ،دلیلش چیه بنظرت؟

میگم که من چندین ساله این اوضاعمه دکتر گوارش هم رفتم آندوسکوپی دادم سونو دادم هیچی نبوده 

من از اعصابمه از بوی غذا هم بدم میاد 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

میگم که من چندین ساله این اوضاعمه دکتر گوارش هم رفتم آندوسکوپی دادم سونو دادم هیچی نبوده من از اعصاب ...

من سندروم روده تحریک پذیر دارم ، خیلی خوش غذا هستم اما الان هرچی میخورم بهم لذت نمی‌ده غذا یا مزش تکراریه یا حتی مزه نمی‌فهمم ،یمدت روحیه خرابی داشتم ممکنه از اون باشه؟

...

من سندروم روده تحریک پذیر دارم ، خیلی خوش غذا هستم اما الان هرچی میخورم بهم لذت نمی‌ده غذا یا مزش تک ...

اصلا ربطی به سندروم نداره 

شاید از روحیه باشه ولی خب از بین میره چون مشکل روحی برطرف بشه اینم‌خوب میشه

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

بعد اصلا اهمیت نده باور کن آدم چند روز غذا نخوره هیچیش نمیشه حالا شما که میگی میخوری ولی برات مزه نداره

البته این ویروسی بود که اکثرا درگیر شدن اونم خیلی رو‌مزاج آدما تاثیر گذاشت 

کرونا گوارشی؟

نه حتی کسایی که فقط حالت های سرماخوردگی رو هم داشتن از یه سری مزه ها زده شدن ما همه مون درگیر شدیم هر کی به نوعی اثر گذاشت براش 

بعد اصلا اهمیت نده باور کن آدم چند روز غذا نخوره هیچیش نمیشه حالا شما که میگی میخوری ولی برات مزه ند ...

من از مهرماه ،بارها سرما خوردگی و ریفلاکس معده و سه بار کرونا گوارشی گرفتم ،شایدم اثر اینا باشه ، اره نباید اهمیت بدم ،میدونی من از مزه غذا حال خوب و انرژی می‌گرفتم ،الان توان بدنیم کم شده و خسته میشم 

...