2777
2789
چون ب شلوغی علاقه ای ندارم اصلا باید یه فکری به حال خودم بکنم همه علائم افسردگی رو دارم🫠

خب مجبور نیستی که بقیه رم دعوت کنی دوتایی بگیرید

اگه افسردگیم باشه که بدترش میکنی اینجوری بخوای بشینی اون روز قشنگو غصه بخوری که چی😑😂

خب مجبور نیستی که بقیه رم دعوت کنی دوتایی بگیریداگه افسردگیم باشه که بدترش میکنی اینجوری بخوای بشینی ...

شوهرم دعوت میکنه میگ ازاین حال و هوا دربیا😂نمیدونه بیشتر حالم بدمیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تولدت پیشاپیش کلیی مبارک عزیزم،الهی امسال بهترین سال زندگیت باشه و به همه آرزوهای قشنگت برسی♥

ولی ذوقم نداشتی باشی به کیک کوچولو بگیر ۴ تا آرزو کن حیفه

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

اگه به یه نفر پیام تبریک تولد دادیم و اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم نارا ...

اره خب من ناراحت میشم😑شاید منظورش این بوده توزحمت نیفتی🤔

میگفتی خب نمیخرم ناراحت نباش 😁 فازش چی بود خدایی

نمیدونم والا

من خیلی ناراحت شدم 🥲 

آخه یه آدم با تحصیلات بالا چرا این جور می کنه 

یه بارم واسش پیام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب 🥲

نمیدونم والامن خیلی ناراحت شدم 🥲 آخه یه آدم با تحصیلات بالا چرا این جور می کنه یه بارم واسش پیام اح ...

بنظرم دیگ بهش پیام نده چون دوری میکنه و دوسنداره باهات درارتباط باشه

بنظرم دیگ بهش پیام نده چون دوری میکنه و دوسنداره باهات درارتباط باشه

اره خیلی وقته ندادم واسش 

آخه مگه من چی کارش کردم 

من نمی دونستم پيام تبریک تولد یا احوالپرسی کار بدیه🥲