2821
2789
عنوان

گاوه رفیقم

86 بازدید | 6 پست

من کنکوریم رفیقم فارغ التحصیله و کنکورم نداره تولد گرفته من اصلا در شرایط مالی و وقتی نبودم که برم چون هم کنکور دارم وقت برای اینکارا ندارم از سمتی هم برای تولدش تم گذاشته بود باید میرفتم علاوه بر کادو تولد لباس هم برای خودم میخریدم ولی من الان اون پولو برای خرید کتابام نیاز دارم 

خلاصه گفتم مریضم نمیتونم بیام 

دهنمو سرویس کزده عوضی بی درک هی تیکه میندازه نمیدونم من ناراحت شدم و این جرت و پرتا درصورتی که گفتم بهش مریض بودم حالم خوب نبوذه یعنی تا این حدم درک نداره 

همش دنبال اینه خودشو دعوت کنه خونه ی ما اصلا نمی‌فهمه من درس دارم من کنکور دارم هی میگه بیا خونمون و.. منم نمیتونم برم الان بهش میگم درس دارم میگه خودتو میگیری درصورتی که ما از بچگی دوستیم و بالای 15 سال رفاقت داریم 

واقعا خیلی کنکور دوره ی خوبیه آدم آدم های بیخود دورشو میشناسه و رفیقا تفکیک میشن عالیه

بعدشم ما خیلی وقته گوه خورده تو رابطمون این نمیخواد ول کنه گویا

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

کنکور از هر چیزی مهم تره. ولش کن و بهش اهمیت نده 

منم ی دوستی داشتم اصلا درک طرف مقابل رو نداشت 

زنگ میزد طولااانی حرف می‌زد، جواب هم نميدادم ناراحت میشد، ینی با هر بار زندگ زدنش و جواب ندادن من باید کلللللی معذرت خواهی میکردم 

تا اینکه دیگه مغزم به ادامه‌اش جواب نداد و کلا باهاش کات کردم، واقعا اعصاب م آروم شد 

درست رو بخون و روی هدفت تمرکز کن

هر وقت دلت خواست برو بیرون نه به اجبار

در ضمن حتی اگر قصد داشتی تولدی بری که تم داشتند قبلش بگو من تم ندارم پس نمی پوشم

واقعا تم تولد رو نمی تونم درک کنم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کنکور از هر چیزی مهم تره. ولش کن و بهش اهمیت نده منم ی دوستی داشتم اصلا درک طرف مقابل رو نداشت زنگ م ...

چی میخونی عزیزم

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

بهش بگو اگه واقعا رفیقی خودت باید حواست باشه یه وقت بیرون نرم یا بشینم سر درسام نه اینکه جلوی پیشرفتمو بگیری 

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792