2777
2789
عنوان

مرد زخمی

75 بازدید | 15 پست

این سه رفتار تقریبا در میان تمام مردانی که رنج می کشند مشترک است 👇

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

کو؟

سایت چقدر ناجوره خطا و ارور داره

نوشتم ریپ میزنم بیا بخون 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

انکار 

تقریبا هر فردی درد عاطفی را تجربه کرده است 

وقتی این درد را پردازش نمی کنیم معمولا باعث می شود که دیگران را آزار دهیم و نسبت به آن ها بی احساس شویم 

یک مرد زخمی انکار می کند که این موضوع در مورد او صدق می کند 

حالت تدافعی 

همه ی ما اشتباه می کنیم ، این بخشی از انسان بودن است 

اما زمانی که احساس تهدید ، ناامنی یا ترس از رها شدن داریم 

تمایل داریم که ازخود دفاع کنیم 

یک مرد زخمی دائما از اعمال خود دفاع می کند 

به جای اینکه عذر خواهی کند و از خودش بپرسد که چگونه می تواند بهتر شود 

انفجار احساسی 

انفجار احساسی زمانی اتفاق می افتد که ، یک مرد زخمی احساس امنیت نمی کند 

در لحظاتی که احساس ترس از رها شدن ، شرم یا تهدید می کند 

مرد زخمی ، عصبانی ، بی رحم ، پرخاشگر ، بلندگو یا کاملا ساکت می شود 

او احساس می کند که کنترلی بر این واکنش ها ندارد 

واقعیت تلخ این است که مردان زخمی تمایل دارند به زنان آسیب برسانند 

آنها باعث می شوند که زنان از نظر احساسی ، احساس ناامنی کنند 

گویی نمی توانند در حضور او خودشان باشند و این حس را دارند که به طور کامل به خاطر آنچه که هستند ، دوست داشته نمی شوند.

محبت آمیز ترین کاری که یک مرد زخمی می تواند برای شریک خود انجام دهد این است که از نظر احساسی خودش را درمان کند 

اره دوباره قاطی کردهباشه عزیزم

عزیزدلم تموم شد بیا بخون 

اگه برات جالبه بگو راه حلشو هم از یه منظر دیگه ای بنویسم که فکر کنم کاربردی باشه 

خیلی عالی بود عزیزم 👍👍کاملا درسته

قربونت عزیزم خوشحالم که مفید بود 🥰💞

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز