2789
عنوان

درد های عصبی😑

162 بازدید | 10 پست

خسته شدم ازدرد معده ۲سال میرم دکتر کلی ازمایش و سونو اندوسکوپی ولی باز درد میکنه هی خوب میشه دوباره درد میگیره دکتر میگ ازعصاب بهم دارو ارامبخش داده چن مدت هم هست تپش دارم اینجاهم بهم قرص ارامبخش داده امااصلا قرص ارامبخش دوسندارم قبلا یه مدت میخورم بزور ترکشون کردم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باید بری روانپزشک

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

عزیز من معده همش عصبه..اضطراب یا جوش خوردن اینا همه به معده میزنه حتی اسید معده هم زیاد می‌کنه

دست خودم نیست عصبی میشم ولی خیلی نه نمیشه ک عصبی نشد نمیدونم دیگ چیکارکنم ک خوبشه☹️

ازهرچی داروی اعصاب فراریم بنظرم بیشتر ادم معتاد خودشون میکنن هیچ تاثیری نداره

چه دارویی خوردی؟

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

سس و غذای داغ و یخ رو ترک‌ کن ب‌خودت گشنگی نده با روانکاو صحبت کناز‌من بدتر‌ نیستی ک ی مدت بیستو چار ...

جالبش اینه دکترم میگ همچی میتونی بخوری بعد بعضی چیزارو ک میخورم اذیتم میکنه من التهاب معده شدددید داشتم به حدی ک دکتر میگف چی خوردی ک معدم اینطوری ورم کرده خیلللی رعایت میکنم خیلی چیزارو نمیخورم ولی خوب نمیشه

قبلا سیتولپرام خوردم خیلی ترک کردنش سخت بود الان دکترمعدم نورتریپتیلین داد خیلی خیلی ضعیف

عزیزم میشه بگی چرا سخت بود چه عوارضی داشتی؟

مننم اسنترا میخورم

عزیزم میشه بگی چرا سخت بود چه عوارضی داشتی؟مننم اسنترا میخورم

من سیتو..خوردم بعد خودم کمش کردم نرفتم دکتر کم کم دیگ نخوردم ولی وقتی کمش کردم سرگیجه داشتم 

نمیدونم چجوری توصیفش کنم وقتی تو خیابون بودم یهو انگار تو سرم یچیز مثل برق گرفتی یه لحظه باید مینشستم تاخوب شه  عصبی میشدم بیشتر سرگیجه اذیتم کرد خلاصه ترک کردنش سخت بود