2777
2789
عنوان

خانه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 38 پست
من عاشق کارای خونه ام دلم پر میکشه واسه برق انداختن سینگ و درست کردن غذا شستن ظرفای قشنگم فقط زیاد ک ...

خوشبحالت من درعین حال که تمیزی رودوس دارم ولی انجام دادنش به چشمم میاد

خوشبحالت من درعین حال که تمیزی رودوس دارم ولی انجام دادنش به چشمم میاد

موسیقی گوش میکنم با هنسفری یا ایه الکرسی و قل هو الله میخونم بعد از تمیزی لذت میبرم روزی گه تمیزی نکنم انگار اون روزم هدر شده حتی اگه هزاران کار مفید بیرون از خونه انجام بدم عاشق کار خونه ام خیلی خوبه خیلی از تک تک کارای خونه لذت میبرم از تا کردن لباسا بگیر تا پاک کردن اینه و....

یه وقتایی هم تلوزیونو روشن میکنم میزنم زه سریال داستانو میشنوم کارم که تموم شد یه چای دبش میخورم😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی یهوییم خدا نکنه روحی یا جسمی سرحال نباشم یعنی تو شلوغی خونه گم میشیم به لطف ماشین ظرفشویی و ...

لنگه خودمی پس .ولی یه چیزی که بهم انگیزه وانرژی میده این که خونه دوستم بودم باهم رفتیم خونه همسایشون.خانمه خودش وخونش ازنظر ظاهرش وسایلاش آشپزخونش وظرفای کثیف وکابینتای نامرتب .تواتاقشون کمدشون درش بازلباسا به هم ریخته روی فرش اصلا یه وضعی انقدبدم اومد .فکرشوبکن تادم کنی سرقابلمش روسرامیکا افتاده بود .وقتی تنبلیم میشه یاداون میفتم به خودم میگم توهم میخای مث اون منفور باشی

لنگه خودمی پس .ولی یه چیزی که بهم انگیزه وانرژی میده این که خونه دوستم بودم باهم رفتیم خونه همسایشون ...

خداییش خیلی عادت بدیه این تنبلی من معمولا فقط بعد مهمون باخونمون حال میکنم تازه اون موقع متراژ خونمونو متوجه میشم قبل اومدنشون که هی مشغول جمعو جور کردنم

کسی جواب منو نمیده  گناه دارم  واقعا برام سخته تمیز کردن کف

عزیزم من  هفته ی پیش از یه شرکت اینترنتی نظافت چی گرفتم خیلی خوب بود هم برای کف هم برای سرویس بهداشتی هام و آشپزخونه گفته بودم بیاد سایتش اینه و شماره تلفنش 86086769.