2777
2789
عنوان

خانه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به باطن کاربیشتراهمیت میدم وخیلی افراط وتفریط میکنیه موقع میبینی خودموبه تنبلی میزنم وهیچ کارنمیکنم یه وقتایی هم جوگیرمیشم وخودموازپادرمیارم خیلیم بداین اخلاقم رنج میبرم

هیچ کاری رو نمی زارم بمونه . از خونه ی بهم ریخته و کثیف متنفرم . مثل کوزت هر روز از صبح تا شب سر پام ...

منم بدم میادوروحیه واعصابم بهم میریزه ولی بازم همیشه کارام ناتمام میمونه

منم وقتی خونه رو تمیز میکنم آخره شب انقد رااااحت میخوابم .. احساس غرور میکنم که تنهایی خونمو تمیز ک ...

شوهرمن که اگه خونه نامرتب باشه هیچی نمیگه انتقادنمیکنه اگهبراش حساس ومهم بودشاید بهترمدیریت میکردم وسرعت عمل داشتم توکارا .

شوهرمن که اگه خونه نامرتب باشه هیچی نمیگه انتقادنمیکنه اگهبراش حساس ومهم بودشاید بهترمدیریت میکردم و ...

ولی شوهره من همونطور که ازتمیزی خونه تعریف میکنه از کقیفی هم انتقاد میکنه..

خوبه راضی ام ازش😆😆

فقط فقط از ظرف شستن متنفرم 

گردگیری هم نمیتونم انجام بدم آلرژی دارم 

جارو کشیدن هم فکر کنم بالای دو بار در روز 

دلیل ندارد بـہ توفکر کنم تو ناخوآگاه در ذهن منی...برای حل شدن مشکلاتمون یه صلوات مهمونم کنید...مامان جون نمیخوای بیایی تو دلم نمیخوای منم حس مادر شدنو بچشم چشم انتظارتم عزیزمادر بیا و سوپرایزم کن بیا و تنهایامو جبران کن بیا همدمم شو بیا که پا به پای هم بچگی کنیم اگه من بچگی نکردم با هم دیگه جبران کنیم اگه حس مادر و دختریو نچشیدم بیا منو تو با هم بچشیم منتظرتم عشق کوچولوی من💖

من خیلی یهوییم خدا نکنه روحی یا جسمی سرحال نباشم یعنی تو شلوغی خونه گم میشیم به لطف ماشین ظرفشویی و لباسشویی کثیف نیستم ولی خیلی شلخته امو کارا رو عقب میندازم یااز این ور خونه برمیدارم میذارم اونور خوته شوهرمم هیچی نمیگه هرروزم ازسرکار میاد باوجود اینکه اگه ببینه خونه رو تمیز نکردم یاهیچی نمیگه یا میگه به به خسته نباشی امروز خیلی مرتب تره!!! الان چون این اواخر روحی داغون بودمو خونمون منفجرشده واسه شنبه کتسرت رستاک رزرو کرده بریم یکم سرحال شم ایشالا خونه رو دسته گل کنم