2777
2789
عنوان

دلتنگتم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 82 پست
۱۰ ماه از خانوادم دورم بیشتر دلم برای پدرم تنگ میشه زندگی منه وقتی سرطان گرفت بود روز شب نداشتم لاغر ...

الان حالشون چطوره؟

من كه قلبم واسه تو ميزنه هر دم تو دليه من♥️ كارشناس ارشد آموزش زبان انگليسى هستم جهت برگزارى كلاس هاى زبان به صورت خصوصى در خدمتم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس من چی بگم ده سال مادر ندارم.پنج سال پدر ندارم.تک و تنها تو یک شهر غریب..فقط امیدم شوهرم دخترمه....قدرشون بدونین قبل از این دیر بشه....

دوست داشتی خواهرم برای خونه دار شدنم یک صلوات بفرس.🌺فرستادی بهم بگو.تا منم دوتا برای حاجت شما بفرستم.🌺.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و.عجل فرجهم🌹🌹🌹
اره منم خوندم ولی خیلی اوقات تو شرایط زیادی یادش میفتم وقتایی که خیلی کلافم تو زندگی حوصله تلفن ند ...

خيييلى قدرشونو بدون

خدا حفظشون كنه

منم كلى حسرت موند تو دلم

حسرت يه دل سير نگاه كردنه پدرم بوسيدن دستاش ساعت ها پاى حرفاش نشستن رسيدگى بهش و....

😭😭😭

من كه قلبم واسه تو ميزنه هر دم تو دليه من♥️ كارشناس ارشد آموزش زبان انگليسى هستم جهت برگزارى كلاس هاى زبان به صورت خصوصى در خدمتم🥰
حضرت علی شفاش داد بهتره عزیزم

خدارو هزار مرتبه شكر

واسه سلامتيشون ده تا صلوات ميفرستم

عزيزم پدر مادرا خيلى مهربونن حتما شمارو بخشيدن🌹

انقد بی تابی میکردم ک دو روز بعد خاکسپاریش توخواب دیدمش توخوابم داشتم التماسش میکردم ک منو ببخشه گریه میکردم یهو بغلم کرد و اونم شروع کرد ب گریه گفت خیلی وقته بخشیدمت مگه ی پدر میتونه از اولادش ناراحت باشه،

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم
پس من چی بگم ده سال مادر ندارم.پنج سال پدر ندارم.تک و تنها تو یک شهر غریب..فقط امیدم شوهرم دخترمه... ...

خدا هر دوشونو رحمت كنه 

خدا همسر و فرزندتو بهت ببخشه