2777
2789
عنوان

تو رو خدا کمک😭😭

171 بازدید | 24 پست

باردارم گوشم و دندونم عفونت کرده یعنی اول دندونم الان هم زده به گوشم ، الان ۵ شبه نمیتونم بخوابم تا خود صبح بیدارم بخاطر دندون درد یا گوش درد 

عنبر نسارا گرفتم سیگارش رو برا دندونم یه کوچولو اثر کرده قرص سفیکسیم ۴۰۰ میندازم بیشتر از ۱ هفته هست اصلا انگار نه انگار 

برا گوشم چیکار کنم خیلی درد می‌کنه نمیتونم اصلا بخوابم 😭😭 از دردش دارم گریه میکنم 

روغن میخک هم یه ذره برا دندونم اثر می‌کنه بعدش سریع اثرش می‌ره 

میتونم داخل گوشمم روغن میخک بریزم ؟؟ 

نه یه لحظه وایسا بپرسم

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

داخل میخک بزار خوب میشه 

اگر نداری یه تیکه کوچیک دستمال کاغذی بردار توش نمک بریز بزار جای دندونت اگه سوراخه داخلش بزار اولش درد میکنه اما بعدش خوب میشی 

میشه برام صلوات بفرستین 🩷

👧🏻💅🏻

عزیزم منم پارسال کنکوری بودم ۲ماه درگیر عفونت بودم چون دکتر دیر رفتم، زیاد دکتر سطح بالایی نبود 

ازتون خواهش میکنم یک معرفی نامه یک جوری جور کنید ) اگر اطرافیانتون دکتر گوش و حلق و بینی دارید خیلی راحت تره)

برین دکتر علی کوهی توی کلینیک دی 

خیلی با سواد و مطرحه

فقط حتما باید معرفی نامه از طرف یک دکتر گوش  داشته باشید

کمپرس سرد یا گرم بزار دندونتم با اب نمک شستشو بده التهابو کم میکنه

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

سیر له شده ام بزار رو دندونت

بعضی دکترا تو بارداری هم کارای دندونت رو میکنن، هزینش بالاتره. برو دکتر درستش کن،خلاص شو.الانم نمک و فلفل سیاه بریز تو دندونت،دندونات رو بزار روی هم اثر داره.تو گوشت سیگار یکی پک بزنه دودش فوت کنه تو گوشت.تریاک هم فکر کنم آبش بکشی دور گوشت خوبه ،البته نمیدونم اینو با داری انجام بدی یا نه فکر کنم مشکلی نباشه یا ویکس دور گوشت بکش.اینا رو شنیدم.بعضیاشون رو امتحان  کردم

سیر نداریم متاسفانه یعنی تاثیر میکنه؟

پیاز بزار له کن