2777
2789
عنوان

به نظرتون دلیل بچه های بی ادب و غیره چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 33 پست

وای دختر من. خیلی بهش محبت کردم خواستم خوب تربیتش کنم درنهایت شد بی ادب ترین بچه فامیل . درست شاید به نظر بعضیا سو گیرانه باش ولی الان میبینم رفتاراش خیلی شبیه یکی از عمه هاش . راستش خیلی نا امید شدم خیلی. دختره  دهسالم هر چی ازدهنش درمیاد بهم میگ منی که از گل بالاتر بهش نگفته بودم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه من ولی پیش فعال مردم‌تک تک نمیشه توضیح داد فقط بلدن بچه هامون دور کنن از پسرم هیچ جا نمی‌رم دل م ...

همین دیگه میگم خیلی وقتا کم‌کاری از مادر نیست 

یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا معجزه کررررد 😍

اکثرا خانواده هاشون مشکل داره ولی اره دیدم خانواده سطح بالا و بسیار مودب ولی بچشون بد دهن و بی ادب البته انشالله که‌اقتضای سنشه 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

اینجوریم نیست به یه بچه دیگه بگی این کار درستی نیست تکرار نکن میگه چشم ولی به یکی دیگه میگی نکن لج م ...

این لحن باعث تحریک بچه میشه مخصوصا اگر لجباز باشه

نباید واکنش غیرعادی نشون داد

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

وای دختر من. خیلی بهش محبت کردم خواستم خوب تربیتش کنم درنهایت شد بی ادب ترین بچه فامیل . درست شاید ب ...

دقیقا منم این موردو اطرافم زیاد دیدم که اخلاقی شبیه یکی میشه 

یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا معجزه کررررد 😍

نه واقعا نه تا بودههه تااا بوده هر بچه اتیش پاره نفهمی که دیدم به تربیت پدر مادر برمیگرده، اون پدرما ...

دقیقا شاید پدرمادرش جلوی ما خودشونو حساس نشون میدن وکرنه بچه پاکه مثل صفحه سفیده هرچی بنویس همونو نشون میده بچه ایینه پدر مادره با دیدن یاد میگیره نه با نصیحت لابد جلوش دعوا میکنن و...

واقعا بچها باهم فرق دارن من دوتا پسر دارم اولی شلوغ دومی اروم

من و همسرم همون ادمیم پس یسری چیزا ذاتیه

کلا بچه من هزاربار ی رفتار خوبو باید بگم یاد بگیره ولی یبار به شوخی به دوستم پشت تلفن گفتم بیشعور یاد گرفته دم به دقیقه میگه 

مامان دوتا گل پسر

دقیقا شاید پدرمادرش جلوی ما خودشونو حساس نشون میدن وکرنه بچه پاکه مثل صفحه سفیده هرچی بنویس همونو نش ...

نه الان روانشناسا میگن لچه لوح سفید نیست با یکسری ویژگی های   اخلاقی ژنیتکی به وجود میاد