2777
2789
عنوان

گشنمه

136 بازدید | 16 پست

خونه پدر شوهرم هستم شوهرم ماموریته امشب مادر شوهرم سه تا تخم مرغ ابپز کرد برای منو خواهر وبرادرشوهرم من رفتم دیدم برادر شوهرم تخم مرغ مو خورده دیگه روم نشد چیزی بخورم انقدر گشنمه که به چشمام فشار میاد باور میکنید صبحونه چنتا لقمه پنیر گردو زهرم فقط یه کاسه عدسی خوردم در کل خیلی گشنگی میکشم چون روم نمیشه چیزی بخورم بچم شیر میدم دوهفته ام باید اینور واون ور باشم خیلی ناراحتم از این اوارگی شوهرمم اجازه نمیده خونه خودمون باشیم اگر خونه خودتونید خداروشکر کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم رو خودت کار کن

برو غدا بخور

یه مادر باید رفتار بالغانه داشته باشه

شما الان روت نشه یه غذا بخوری اون بچه هم چشمش به شماست، این اخلاقارو یاد میگیره

خطرناک ترین نوع بشر کسی است که ؛ «فهم ِکم»  ولی «اعتقادِ زیاد» داشته باشد!

عزیزم یه خوراکیهایی مثل بیسکوییت و بادوم زمینی و اینها بخر بذار تو کیفت برا این وقتها مادر شوهرت به شدت خسیسه نفری یه تخم مرغ ابپز یه تخم مرغ آبپز حتی یه بچه روهم سیر نمیکنه نمیتونی بری سر یخچال یه چیزی بخوری؟

وای چه بد خب بهش بگو گشنگی میکشم اصلاخانم شیرده همش ضعف میره و سیرنمیشه جیگرم برات آتیش گرفت فردا بر ...

پس فردا پوشک خریدم میرم خونه مادرم بهتره اونجا خونه خودم نمیذاره اصلا

عزیزم یه خوراکیهایی مثل بیسکوییت و بادوم زمینی و اینها بخر بذار تو کیفت برا این وقتها مادر شوهرت به ...

نه بابا صدا میده پدر شوهرم تو هال گرفته خوابیده روم نمیشه اصلا