azadeh_82 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 2510 عنوان خودکشی 103 بازدید | 7 پست یه سری زندگیمو واسه دو سه نفر جداگانه تعریف کردم ،گفتن اگه ما جای تو بودیم تا الان خودکشی می کردیم،چون اختیار و اراده از خودت نداری و طبق خواسته دیگران زندگی می کنی💔 1403/12/14 | 00:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 31614 وااا این چه حرفیه ی کم اعتماد به نفس ی کم اعتماد کن مشورت بگیر راه درست باعقلت انجام بده خودکشی چیه اونا هم کم سن بودن ی چیزی گفتن من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
azadeh_82 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 2510 من واسه همین هیچوقت زندگیم رو واسه کسی تعریف نمیکنم درد و دل هم بهمون نیومده💔
azadeh_82 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 2510 وااا این چه حرفیه ی کم اعتماد به نفس ی کم اعتماد کن مشورت بگیر راه درست باعقلت انجام بده خودکشی چیه ... به یکی گفتم که ده دوازده سال ازم بزرگتر بود ،گفتم من فلان مشکل رو دارم گفت اگه من به جای تو بودم تا الان خودمو کشته بودم💔
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 31614 به یکی گفتم که ده دوازده سال ازم بزرگتر بود ،گفتم من فلان مشکل رو دارم گفت اگه من به جای تو بودم تا ... ولش کن ی چیزی گفته نه بابا همه چی بسپار به خدا خودت بالغ هستی دیگه حرفی میزنی مشورت آزادم دلسوز بگیر نه ادم که اینجوری میگه من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
azadeh_82 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 2510 خب اختیار زندگیت رو دست بگیر این که خودکشی نداره خیلی حس بدی دارم ،میدونی نمیتونم واضح توضیحش بدم فقط اینو بگم که انگار زیادیمخودم سعی میکنم به خودم اینو تلقین نکنم اما خقیقته
0tiamis0 عضویت: 1403/11/20 تعداد پست: 4705 خیلی حس بدی دارم ،میدونی نمیتونم واضح توضیحش بدم فقط اینو بگم که انگار زیادیمخودم سعی میکنم به خودم ... هیچکس توی این دنیا زیادی نیستبه خدا نزدیکتر شو اونوقت علاوه براینکه حس اضافه بودن نمیکنی،بهترم میتونی هدف زندگیت رو پیدا کنی و حس مفیدبودنم میکنی