2777
2789
عنوان

از حرفی که به داداشم زدم پشیمونم

241 بازدید | 8 پست

بهم گفت تو زندگی نداری(مجرد بودنم سرکوفت زد) که رفتی درس خوندی ...از ناچاری درس خوندی مدرک گرفتی

منم گفتم از توی معتاد بی سروپا بهترم هیچکی محلت نمیده

برادرم معتاده و خیلی مارو اذیت کرده و میکنه

ولی از کارما میترسم از حرفایی که زدم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار خوبی کردی چطور اون میگ کارما وجود نداره تو میگی کارما سرو کلش پیدا میش ... تازه ایندفعه گفت بگو ...

خیلی توهین کرد

من هر کاری کنم خدا خیلی زود بهم برمیگردنه بخاطر همین میترسم

ولی داداشم نه...

همین داداشم باعث شد مامانم عصبی بشه ...و مامانم این عصبانیت سرماها خالی میکرد

خودتو کنترل کن که موقع عصبانیت دیگه چیزی نگیاینم فراموش کن دیگه تو ی چی گفتی اونم ی چی ول کن گذشت

در واقع  خیلی حرفای بدتری زد

من میترسم چون هر کاری کنم زود بهم بر میگرده... وگرنه هرکی دیگه بود این حرفارو میگفت

در واقع خیلی حرفای بدتری زدمن میترسم چون هر کاری کنم زود بهم بر میگرده... وگرنه هرکی دیگه بود این ح ...

خب تو که میدونی بعد از حرفات اینطور درگیر میشی و حالت بد میشه خودتو کنترل کن بخاطر خودت

منم اینطوریم

خیلی توهین کردمن هر کاری کنم خدا خیلی زود بهم برمیگردنه بخاطر همین میترسم ولی داداشم نه...همین داداش ...

کارما زمانی ک اون مظلوم باش و اینقدر شرش به بقیه نرسیده باش ... اینقدرم این موضوع به خودت تلقین نکن هیچی نمیش