2777
2789
عنوان

رفیق گاوم

102 بازدید | 2 پست

من کنکوریم رفیقم فارغ التحصیله و کنکورم نداره تولد گرفته من اصلا در شرایط مالی و وقتی نبودم که برم چون هم کنکور دارم وقت برای اینکارا ندارم از سمتی هم برای تولدش تم گذاشته بود باید میرفتم علاوه بر کادو تولد لباس هم برای خودم میخریدم ولی من الان اون پولو برای خرید کتابام نیاز دارم 

خلاصه گفتم مریضم نمیتونم بیام 

دهنمو سرویس کزده عوضی بی درک هی تیکه میندازه نمیدونم من ناراحت شدم و این جرت و پرتا درصورتی که گفتم بهش مریض بودم حالم خوب نبوذه یعنی تا این حدم درک نداره 

همش دنبال اینه خودشو دعوت کنه خونه ی ما اصلا نمی‌فهمه من درس دارم من کنکور دارم هی میگه بیا خونمون و.. منم نمیتونم برم الان بهش میگم درس دارم میگه خودتو میگیری درصورتی که ما از بچگی دوستیم و بالای 15 سال رفاقت داریم 

واقعا خیلی کنکور دوره ی خوبیه آدم آدم های بیخود دورشو میشناسه و رفیقا تفکیک میشن عالیه

بعدشم ما خیلی وقته گوه خورده تو رابطمون این نمیخواد ول کنه گویا

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز