2777
2789
عنوان

حکم روزه من چیه 💔🥲

128 بازدید | 13 پست

49 کیلومتر با شهر خودمون فاصله دارم.

می‌خوام چهارشنبه نزدیک های ظهر  برگردم شهر خودمون 

مثلا ساعت ده اینا 

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼

اگر جایی که هستی ده روز میمونی روزه بگیر اگرم نه اون روزی که برمیگردی شهرتون اگر قبل اذان ظهر برسی میتونی بگیری وگرنه نه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از اذان ظهر برو و قبل از اذان ظهر فرداش تو شهرت باش صحیح میشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اگر جایی که هستی ده روز میمونی روزه بگیر اگرم نه اون روزی که برمیگردی شهرتون اگر قبل اذان ظهر برسی م ...

نه ده روز نمیمونم 

خوابگاهی هستم 

اگر بعد از ظهر حرکت کنم چی 

بعد از اذان ظهر برو و قبل از اذان ظهر فرداش تو شهرت باش صحیح میشه

یعنی مثلاً اگر اذان ساعت دوازده باشه.من یازده برسم روزه درست و صحیح هست ؟

نه ده روز نمیمونم خوابگاهی هستم اگر بعد از ظهر حرکت کنم چی

اگر دانشجو هستی زنگ بزن دفتر مرجعت بپرس چون خوندم که رهبری گفتن کسی که شهر دیگه دانشجوئه مثل کسی که کارش سفر کردنه و باید بگیره تو اون شهری که درس میخونه هم باز تو از مرجع خودت بپرس

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
یعنی مثلاً اگر اذان ساعت دوازده باشه.من یازده برسم روزه درست و صحیح هست ؟

فرداش اره عزیزم کاملا صحیح 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
منظور از فردا رو نمیفهمم آخه چه ربطی به فرداش داره

منظورم اینه ببین 

وقتی روزه هستی باید بعد اذان ظهر شهر خودت رو ترک کنی 

و حتما قبل اذان ظهر فرداش تو شهر خودت باشی 

تا دو روز روزه ات قبول باشه