بعد از اذان ظهر برو و قبل از اذان ظهر فرداش تو شهرت باش صحیح میشه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
نه ده روز نمیمونم خوابگاهی هستم اگر بعد از ظهر حرکت کنم چی
اگر دانشجو هستی زنگ بزن دفتر مرجعت بپرس چون خوندم که رهبری گفتن کسی که شهر دیگه دانشجوئه مثل کسی که کارش سفر کردنه و باید بگیره تو اون شهری که درس میخونه هم باز تو از مرجع خودت بپرس
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
یعنی مثلاً اگر اذان ساعت دوازده باشه.من یازده برسم روزه درست و صحیح هست ؟
فرداش اره عزیزم کاملا صحیح
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
شما هر جا که هستی اگر از حد ترخص خارج بشی روز باطل میشه واگر قصد داری به محل سکونت خودت برگردی باید قبل از اذان ظهر به منزل برسی البته به شهر خودت برسی
منظور از فردا رو نمیفهمم آخه چه ربطی به فرداش داره
منظورم اینه ببین
وقتی روزه هستی باید بعد اذان ظهر شهر خودت رو ترک کنی
و حتما قبل اذان ظهر فرداش تو شهر خودت باشی
تا دو روز روزه ات قبول باشه