2821
2789

تروخدا بیا یه توضیح به من بده خدا تورو به من رسوند 

من دوتا مهره هام دیسک داره شدید طوری یه سری وقتا درد میگیره که تا دستشویی هم نمیتونم برم

کمر دردی دارم مثل دندون درد طوریه که نمیتونم راحت بشینم و بلند شم کمرم همش خمه

دکتر منم گفت عمل اما من شرایطشو ندارم

میشه بگی عملت چطوریه دکتر چی گفته چقدر باید دوره نقاحت بگذرونی چند وقت بیمارستان باشی

درد کمر تو چطوری بود

اگر چه جان دادیم ، اگر جوان دادیم ، بهای انسان بود ، برای ازادی ✌🏻 ایران همیشه سرسخت ، بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

به سلامتی انشاالله قبل از این تصمیم فیزیوتراپی رو امتحان کردی ؟؟

بله فیزیوتراپی،اب درمانی،ماساژ درمانی ،بادکش جونم برات بگه کمربند طبی دوماهم استراحت مطلق داشتم 

تروخدا بیا یه توضیح به من بده خدا تورو به من رسوند من دوتا مهره هام دیسک داره شدید طوری یه سری وقتا ...

سلام جانم ام ار ای گرفتین ؟بیرون زدگی مهره داشتین؟

من دو سال پیش بیرون زدگی داشتم یه ماه استراحت کردم اوکی شدم اما بیخیال بودم دیگه رعایت کردم که دوماه پیش یه کمر درد شدید گرفتم به طوری که پاهامو بالا میاوردم که قدم بردارم همونجا قفل میشدم جیغم میرفت هوا دو هفته استراحت کردم طبق دستور دکتر بهتر شدم بعد رفتم برای فیزیوتراپی که گفتن دوتا مهره هاک پارگی داره و باید جراحی شم اما من رفتم پیش یه دکتر دیگه اون گفت چون جوونی راه های غیر جراحی انجام بده اگه نشد عمل که من بعد دو هفته درد کمرم خوب شد فقط حین راه رفتن درد میگرفت و نشستن اما ریخت تو پاهام دردش درد پا وحشتناکی داشتم تو جفت پاهام (گزگز،درد استخوان و سری پا و خواب رفتگی انگشتای پا‌و ناحیه تناسلیم)دیگه دو ماه فیزیوتراپی اب درمانی رفتم ماساژ و بادکش هیچی به هیچی روز به روز بدتر میشدم دیگه پیش یه دکتر دیگم رفتم اونم گفت عمل ،شما عزیزم برین پیش چندتا دکتر به نظر یه دکتر اکتفا نکنین لطفا لطفا اگه عملی هستین اصلا پشت گوش نندازین و به حرف خاله خانم باجی ها گوش ندین چون هرچی بگذره عملتون و دوران نقاحتش بیشتر میشه در مورد دوران نقاحتش هنوز دکترم چیزی نگفته اما خودم طبق چیزایی که میدونم سختیش تو سه دوره است یک هفته اول جراحی خیلی سخته هفته دوم کمتر هفته سوم که کلا خوب میشین اما خب حداقل یک ماه یه جا بمونین رعایت کنین بهتره در کل بعدش خیلی مراقبت میخواد دیگه اما خب از درده خلاص میشه ادم 

سلام جانم ام ار ای گرفتین ؟بیرون زدگی مهره داشتین؟من دو سال پیش بیرون زدگی داشتم یه ماه استراحت کردم ...

منم دردای خیلی بدی رو تحمل میکنم طوری درد دارم که گاهی نمیتونم کارای شخصیمو بکنم من چندین ساله این طوریم 

ام ار ای دادم گفتن باید جراحی بشی

نمیدونم چی کار کنم 

بهتره چندتا دکتر دیگم برم تا ببینم اونا چی میگین

مرسی که با حوصله برام نوشتی عزیزم ممنونم

اگر چه جان دادیم ، اگر جوان دادیم ، بهای انسان بود ، برای ازادی ✌🏻 ایران همیشه سرسخت ، بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

سلام جانم ام ار ای گرفتین ؟بیرون زدگی مهره داشتین؟من دو سال پیش بیرون زدگی داشتم یه ماه استراحت کردم ...

سلام عزیزم .خداسلامتی بهت بده .گلم چندتاسوال

دردشدید داری بعدعمل؟

وهزینه عملت چقدرشد؟

ممنونم خشگلم

سلام عزیزم .خداسلامتی بهت بده .گلم چندتاسوالدردشدید داری بعدعمل؟وهزینه عملت چقدرشد؟ممنونم خشگلم

دیروز عمل شدم هنوز مرخص نشدم نمیدونم هزینشو

من جدا از اینکه پارگی داشتم تو سی تی اسکنی که تو بیمارستان گرفتن فهمیدن یه مشکل مادرزادی دارم و پلاتین گذاشتن و پیج و مهره داره دردم صد از صده وحشتناکه اما اگه بعدش خوب شم خب می ارزه چون هرچی میگذره بهتر میشم دیروز یعنی چطور بگم وحشتناک به توان هزار جراحیم ۵،۶ ساعت طول کشید کشید و کل دیروز فقط گریه کردم مورفین و مسکنم انگار نه انگار نمیخوام بترسونمت اما وحشتناکه 

عزیزم خداسلامتی بده گلم .ممنون خشگلم

راستی عزیزم من هزینم تو بیمارستان دولتی ۳۳ میلیون شد که رفتیم از بهداشت برگه ارجاع گرفتیم کلا ۱۷۰۰ پرداخت کردیم البته من پیج و مهره شدم اگه فقط پارگی باشه هنوز کمتر میشه