2777
2789
عنوان

میدونم درست میگید 😫💔

60 بازدید | 4 پست

آره دبیرستان امتحاناش سخت تر و بیشتره اما 

من‌ حال و‌حوصله خودمو هم ندارم الان نهمم چند مدتیه حالم بده ۱ ماهی میشه یعنی خوب نبودما الان بدتر شدم در حدی که دارم به درسم صدمه میزنم فردا امتحان مطالعات درس۱۳ و ۱۴ و ۱۵ و‌ ۱۶ داریم من هیچ نخوندم ‼️فردا امتحانه جالبه فرداشم عربی امتحانه امروزم دفاعی خونده بودم ولی برگه رو گرفتم هیچی یادم نیومد دوستم قسم میخورد نخونده از ۱۲ نمره من ۶ شدم اون ۷ و نیم 

بعد میگفت من تو که خوندی چرا من نخونده بودم⁉️جلو معلم گفت

منم هیچی‌نگفتم بدم اومد از حرفش 

بعد همین خرخونا کنار معلم‌میگفتن البته خودمم بدوم یطوری زنگ میزنه سوال میکنه انگار دیگه فیلسوفه فرداشم نمیاد منظورش من بودم  خوب د آخه از زندگی کی خبر دارین که قضاوت میکنین ظهری اومدم خونه کلی گریه کردم جلو آینه به خودم قول دادم که تلاش کنم اما واقعا حالشو ندارم 🥲💔چیکار کنم این امتحانای ماهانه گند بخوره ممکنه نتونم انسانی برم ؟؟😭

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

من خودم تجربه شو داشتم میخواستم یک کاری رو شروع کنم ولی خودمو به هر دری زدم خدا نداشت که اون کار رو شروع کنم زندگیم به گند کشیده شده بود ؛ منم بی‌خیال شدم و افتادم توی یک راه دیگه ، توی اون راه انقدر خود خدا کمکم کرده که حد و اندازه نداره، الآنم خیلی خوشحالم ، خدا از پدر و مادر هم بیشتر دوست داره و بیشتر صلاحتو میخواد ، اصلا نگران نباش همه چی درست میشه 

کاربر آقا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم تجربه شو داشتم میخواستم یک کاری رو شروع کنم ولی خودمو به هر دری زدم خدا نداشت که اون کار رو ...

خیلی ازت ممنونم که وقت گذاشتی 

به امید خدا ببنیم چی میشه❤️

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸