بانو77 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/01 تعداد پست: 350 عنوان مرجان محتشم 2453 بازدید | 25 پست ی سوال ذهنمو مشغول کرده این خانم همسرش کیهعه 1396/10/22 | 00:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیلاوا_(اوای_گیلان) عضویت: 1391/10/18 تعداد پست: 2878 یه سوالی ذهن من و هم مشغول کرده یعنی انقدر مهمه که همسرش کیه ده تا تاپیک زدن واسش😐والا به قران تو پس از باران فقط گریه می کرد یسره مثل کسی که یکی ویشگون ازش گرفته بود بازی ان چنانی نداشت کتایون ریاحی رو میگن بازیگر والا😐
كم٠پيدا عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 3059 حلقه داشتگفت عاشقم شدمولي ميگن انگار مجردهبچم نداره😕 هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه
barbiii14871 عضویت: 1393/04/12 تعداد پست: 26299 بچه ها تو پربازدیدا تاپیکش هستهمه اونجا راجبش حرف بزنینهی تاپیک پشت تاپیک راجبش🤔 کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8818 ولی بزنم به تخته اصلا مهرش تغییر نکرده و شکسته نشده شاید مجرده 😊 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
7195 عضویت: 1396/06/15 تعداد پست: 11898 حالا چرا انقد شوهرش مهمه🤔 همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
zahraiii70 عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 7036 چن سالشه من نرسیدم ببینم بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
zahraiii70 عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 7036 ۴۸سال یا خداااااااااااااا ولی خیلی خوب مونده ماشاالله چقدر خوشکله پوستش عالیه سفید انگار نور نیاد از صورتش بیرون.فک کن نزدیک 50!!!+! بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
maman-e-nirvana عضویت: 1395/07/29 تعداد پست: 8538 خیلی ساله که جدا شده ؛ اوایل که یه کم شناخته شده بود تو مجله خانواده سبز باهاش مصاحبه کردن گفت جدا شدم فکر کنم دو سه سال هم بیشتر زندگی نکرده بود با همسرش
maryam26goli عضویت: 1396/09/28 تعداد پست: 459 از شخصیتش خوشم نیومد خیلی از خودش تعریف نمود ♡*مامانِ کیان*♡