2777
2789
عنوان

بارداری و بیبی چک

166 بازدید | 15 پست

سلام خانوما من این ماه لتروزول و امپول hcg مصرف کردم و دارم قرص پرژسترون میخورم تایم پریودم ۲۳ این ماهه

دکترم تا۲۵ بیشتر مطب نیست میخوام اگه باردارم ببینمش حتما چون سابقه سقط دارم
اگه ۲۳ یا۲۴ ام بیبی بزنم  درست نشون میده?و اینکه لتروزول و پروژسترون باعث عقب انداختن پریود میشن?پری هام منظمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام 

بچه ها من 10روز تاخییر داشتم و امروز بیبی چک روژان خودکاری استفاده کردم و بعد از چند ساعت برام هاله انداخت 

یعنی ممکنه باردار باشم:)

دلم میخواد های خودمو امیدوار کنم ...

شوهرم سر کاره دیروز میخواستم بدم که نشد دیگه صبی منفی شد گفتم دیگه آزمایش نمیرم تا چند ساعت بعدش که ...

دارو مصرف کردی این ماه?مثل لتروزول یا کلومیفن و امپول ازادسازی?علایمی نداری?

دارو مصرف کردی این ماه?مثل لتروزول یا کلومیفن و امپول ازادسازی?علایمی نداری?

آره یه هفته که قرص بهم نساخت و شوهرم نداشت استفاده کنم (متفورمین)

ولی علائم اصلا ندارم فقط گاهی وقتا زیر شکمم ی درد ریز میگیره و تموم حتی سینه دردی که همیشه قبل از پریودم داشتم الان ندارم 

آره یه هفته که قرص بهم نساخت و شوهرم نداشت استفاده کنم (متفورمین)ولی علائم اصلا ندارم فقط گاهی وقتا ...

چرا علایمی ندارم من متوفورمین میخورم ولی لتروزول میخورم لگن درد میگیرم امپول ازاد سازی زدی?hcm