2777
2789
یک جایی از بازی ،شانس خیلی با استقلال همراه بود که گل نخوردند.

حسینی 90 درصد توپ هارو گرفت 

میشه اگر تاپیک منو میبینی از ته دل لبخند بزنی و خدارو برای داشته هات شکر کنی

جلو ستاره های جهان با تمام  وجود بازی کردن و عالی بودن . نزاشتن حتی یه گل بخورن بعد نمیدونم جریان چیه تو کشور خودمون انقد تو سری خور میشن و بهشون بها نمیدن

عشقی هایی کز پِی رنگی بُوَد          عشق نَبُود عاقبت‌ ننگی بُوَد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هوففف چقد فشار خوردم یه پرسپولیسی هن نشسته بود هی میگفت مهم اینه از ما باختین میخواستم خفش کنم یعنی

بازی که در مقابل پرسپولیس کردن کجا این بازی کجا 

انگار عمدا بد بازی کردن مقابل پرسپولیس انرژی تمرکزشون رو برای این بازی گذاشته بودن 

واااای داور خیلی رو مخ بود

رو مخ تر از دربی نبود که قشنگ بازیو دراوردن برای لنگ 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
جلو ستاره های جهان با تمام وجود بازی کردن و عالی بودن . نزاشتن حتی یه گل بخورن بعد نمیدونم جریان چی ...

مدیونی فکر کنی بخاطر نا داوریه 

میشه اگر تاپیک منو میبینی از ته دل لبخند بزنی و خدارو برای داشته هات شکر کنی

بازی که در مقابل پرسپولیس کردن کجا این بازی کجا انگار عمدا بد بازی کردن مقابل پرسپولیس انرژی تمرکزشو ...

کاش حداقل با اونا هم مساوی میشدیم هعییی

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
مدیونی فکر کنی بخاطر نا داوریه

واقعا یجوری بازی میکنن ادم باورش نمیشه همون تیمی هستن که جلو پرسپولیس بازی کرده.😕 داوری هم که ماشالله از هرانگشتش یه کلک میباره😂

عشقی هایی کز پِی رنگی بُوَد          عشق نَبُود عاقبت‌ ننگی بُوَد

واقعا یجوری بازی میکنن ادم باورش نمیشه همون تیمی هستن که جلو پرسپولیس بازی کرده.😕 داوری هم که ماشال ...

مگه نمیدونی دربی داور و کمک داور و همه و همه دست به دست هم میدن لنگ ببره...دربیو که قشنگ دراوردن براشون 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡