2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه عزیز ممنون

سلام

راستش اینکه من یکی از تاپیکهای قدیمیتون رو خوندم و میخواستم راجبش حرف بزنم باهاتون، سر همین هم اکانت ساختم

منتها تو قسمت ارسال پیام که رفتم و خواستم پیام رو بفرستم ارور داد

امکانش هست آیدی تلگرامم رو بذارم و پیام بدین؟

توی همون تاپیک می تونید کامنت کنید

من چندوقتی هست میخوام یاد‌ش بگیرم،‌ ولی نمیدونم از کجا شروع کنم و...

از یه طرفی دوتا کانال رو یوتوب پیدا کردم که آموزش میده، جدای اون دوتا اسم کلی استاد‌هم شنیدم که خوبن، بعد الان بین این همه منبع مرددم که با کدوم شروع کنم

این یه موضوع که میخوام راهنمایی کنی و بگی خودت با کدوم دوره ها شروع کردی و..

من چندوقتی هست میخوام یاد‌ش بگیرم،‌ ولی نمیدونم از کجا شروع کنم و...از یه طرفی دوتا کانال رو یوتوب پ ...

ببینید منابع برای یادگیری خیلی زیادن شما اگه می خوایین از صفر شروع کنید واقعا هیچ فرقی نمی کنه که با کدوم استاد شروع کنید ، چون همه این آشنایی مقدماتی مارکت رو می تونن به خوبی ارائه بدن ، از طرفی برای خرید شما نیاز به سبک دارید و نه آموزش یه استاد خاص ، سبک های زیادی هستن برای ترید 

من خودم معتقدم که پرایس اکشن برای ترید اصلا جواب نیست و با استاد فازی شروع کردم این سبک جدید رو

ایشون خودشون پشت سر هم با اینکه ضرر میزدم ولی آموزش هاشور برای شاگرد ها واقعا نتیجه بخش بود

از جمله یکی از شاگرداشون که الآن کلی موفق شده توی این زمینه آقای کیان هستند گویا

اون زمان ما همه توی یه گروه بودیم و همین آقای کیان مدام کنکاش کرد الان برای خودش یه استاد مطرح شده 

الان صرفا توانایی و پتانسیل شما هستش که فقط با کسب تجربه و دانش و مهارت به دست میاد و بس 

وطن ای هستی من..
ببینید منابع برای یادگیری خیلی زیادن شما اگه می خوایین از صفر شروع کنید واقعا هیچ فرقی نمی کنه که با ...

اسم استادی که خودتون باهاش ترید رو یاد گرفتین "فازی" هستش؟