2777
2789
عنوان

قیافه دهاتی یا شهری🫤 عکسمو میزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 44 پست

این که همه تش فیلتره..😒

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه جا خوندم طرف میگفت دو مدل خوشگل داریم....خوشگل شهری و خوشگل دهاتی....مثلا مونیکا تو فرندز خوشگل ش ...

جدید بود

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

من جای تو بودم مدل میشدم بای

پس من پاس میدم به خودشون و میگم این ها افکار شماست نه واقعیت من😂😂میتونید بگید بدون اینکه من ناراحت شم😊☺️افکار تو افکار توعه افکار من افکار من.. من مستقل از تو میتونم فکر کنم باورها و ارزش های متفاوتی دارم انتقاد تو از شخصیت و رفتار من چیزیو تغییر نمیده چون من اصلا قرار نیست عمل کنم بهش واکنشی نشون بدم میزارم انتقاد کنی راحت باشی ولی من عبور میکنم و اون که خودم میدونم درسته درونی سازی میکنم😉😉😉حالا بگو و ببین چطور با نفس عمیق و ارامش و بی تفاوتی رد میشم مبزارم پای قضاوت گری تو انسان سالم قضاوت و پرخاشگری نداره اگر قرار بر قضاوت باشه خداوند تنها قضاوت کننده هست.. و ازونجایی که تو عقل و اگاهی منو نداری پس انتقاد پذیرفته نیست بی تفاوت هستم 🤕

اتفاقا به نظر من خوشگلی....

اصلا شبیه دهاتی نیستی....

هرکی گفته حسود بوده که گفته....

تازه دهاتیام خوشگلن....

اصفهان زندگی میکنی؟...

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
اتفاقا به نظر من خوشگلی....اصلا شبیه دهاتی نیستی....هرکی گفته حسود بوده که گفته....تازه دهاتیام خوشگ ...

مرسی عزیزم، چی بگم والا اخه طرف پسر بود..

نه ۶ ۷ ساله اومدیم اردبیل

مرسی عزیزم، چی بگم والا اخه طرف پسر بود..نه ۶ ۷ ساله اومدیم اردبیل

به پسره پا ندادی؟بخاطر حسودیش بهت گفته حالا خودش چه تحفه ای بود مثلا؟‌‌‌‌‌‌‌....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
به پسره پا ندادی؟بخاطر حسودیش بهت گفته حالا خودش چه تحفه ای بود مثلا؟‌‌‌‌‌‌‌....

نه بابا یحورایی آشنا هستش همش، حالا میدونی جالبش کجاست؟ خودشون و اقوام کاملا روستایی و خونشون تو روستای خیلی نزدیک اردبیل هستش 😂🫤

خشکل باکلاس نیستی ولی دهاتی هم نیستی خداییمیخواستن اذیتت کنن

باکلاس نیستم 😕 خب بنظرت چیکار کنم بروز بنظر بیام؟

من میگم اگه یکم چونه مو فیلر بزنم صورتم بزرگتر دیده میشه 

تو عکس زیاد مشخص نیس ولی صورتم کوچک هستش

نه نزن مصنوعی میشی همینطوری خوبی شاید بخاطر تپلی لپهات باشه شااااید

اره لپ گونه هام پُره، بعضیا فک میکردن گونه گذاشتم :/ میگفتن نه

دیگه موهامو از بالا نمیبندم😂 مگه تو خونه