2777
2789
عنوان

من نمی‌خوام بیست سال بعد درست بشه

146 بازدید | 18 پست

بابا نمی‌خوام صبر کنم اینی که داره می‌گذره عمر منه جوونی منه، چرا هیچی درست نمیشه آخه؟

خدایا آرزوهامو نه فقط یه آرزوی مهممو برآورده کن، پول میخوام؟ ثروت می‌خوام؟ شهرت می‌خوام؟ 

یه آدم می‌خوام فقط یکی که سر دوست داشتنش قلبم تیکه پاره شده از درون پیر شدم روح و روانم خسته شده..

این چیز زیادیه ما رو بهم برسونی؟

چیز زیادیه می‌خوام یه بار دیگه ببینمش ؟

چیز زیادیه میگم برگرده؟

چیز زیادیه میگم دشمنمو این وسط بردار نره هزار بلا سرش بیاره و اراده شو با هزار تا دعا جادو ازم بگیرتش؟

همه چی دستته ولی درست نمیکنی، آخه تموم شدم یه کاری کن دیگههه😭😭

خدایا از باعث بانیش نگذر من گناه داشتم واقعا من مقصر نبودم ، نگذر قربونت برم نگذر 

تازه وارد نیستم پنجمین کاربریمه😁 #مغز_پوسیده_و_زنگ زده_چاره ای_جز_تحمیل_عقاید_ندارد🙋🏻‍♀️وقتی نظرات و عقایدم باهات جور نیست و باهام ادامه نمیدی نشون از شخصیت خوبِ توعه و وقتی دنبال زیر بغل مار میگردی اینم شخصیت تو رو نشون میده، همه یِ آدما با هر عقیده ای محترمن جز آدمی که به جز عقاید خودش کسی رو قبول نداره! نزدیک قلعه ایم ، خستگی ممنوع🕊️🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😭😭😭😭😭😭دعا کن واسه منم برگردهههه

ان شالله برمیگرده

تازه وارد نیستم پنجمین کاربریمه😁 #مغز_پوسیده_و_زنگ زده_چاره ای_جز_تحمیل_عقاید_ندارد🙋🏻‍♀️وقتی نظرات و عقایدم باهات جور نیست و باهام ادامه نمیدی نشون از شخصیت خوبِ توعه و وقتی دنبال زیر بغل مار میگردی اینم شخصیت تو رو نشون میده، همه یِ آدما با هر عقیده ای محترمن جز آدمی که به جز عقاید خودش کسی رو قبول نداره! نزدیک قلعه ایم ، خستگی ممنوع🕊️🌱

شما تو خانواده پر جمعیتی استارتر یا کم جمعیت؟

کم جمعیت ، چطور؟

این دغدغه دخترایی هست که تو خانواده کم جمعیت و تنها هستن درسته؟

الان دیگه اکثریت کم جمعیتن دهه ۶۰ که نیست

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

به نظرم غرورتو برای هیچ پسری خورد نکن با یکی باش خیلی خوب باشه و اون عاشقت باشه بمیره برات و نازتو بکشه و قوی باش پیشرفت کن این نباش اسی 

جواب بدین تو خانواده پر جمعیتی یا کم جمعیت

این دغدغه دخترایی هست که تو خانواده کم جمعیت و تنها هستن درسته؟

ربطی نداره، تنهایی به شلوغی دور و بر نیست..

بعدم من عاشق تنهاییم مشکلی با تنها بودنم ندارم، من فقط درگیر یه عشقی شدم که دنیامو نابود کرد 

😭😭😭ایشالا واسه تو هم برگرده منم ی ادم باعث جدایی مون شو

مرسی عزیزم🥺❤️

چیکار کرد جادو جنبلش کرد؟

ببین استارتر من از تجربه خودم میگم.

من۷سال تورابطه ای بودم که طرفم واقعا عشق بود ،ماهرکاری میکردیم یه جای کار میلنگید که رابطمون رو جدی کنیم.

درنهایت قراربود منو بخانوادش معرفی کنه،یهو تصادف کرد و فوت شد.

بعد از چندسال وارد رابطه دیگه ای شدم ۴سال باهم بودبم و اون به من خیانت کرد و من بااینکه دوستشداشتم ترکش کردم.

الان خداروشکر میکنم که جدا شدم چون رباخواره مشکل اخلاقی داره و هزار کوفت و زهرماردیگه.

تو رابطه هایی که بودم کلی نذر میکردم که بهم برسیم.

حالا اگر بااولی ازدواج کرده بودم الان بیوه بودم.

بادومی ازدواج کرده بودم یه زن افسرده و عصبی بودم.

پس هیچوقت اصرار نکن به خدا.

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

شاید برا تو تنهایی بوده علتش ولی من نه..

من اتفاقاً زمانی دیدمش که به رابطه و ازدواج فکر نمی‌کردم به پیشرفتم به کارم فکر میکردم اومد گند زد به همه چی گند زد به زندگیم..

فقط تو دلم بهش میگم آخه تو که می‌دونستی پای یه ج.نده وسطه غلط کردی از من خوشت بیاد..

وگرنه من چه می‌شناختم اون جادوگرِ جن.ده رو؟