لاویا مدیر استارتر عضویت: 1396/04/30 تعداد پست: 3618 عنوان بفرمایید کیک+عکس 990 بازدید | 69 پست همین الان...خودم پختم❤🤗🤗 *بامداد خمار* گروهآبی وزن اولیه ۶۶ وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰ 1396/10/22 | 00:32 34 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرسانا۹۷ عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 2096 افرین من خیلی دوست دارم شیرینی پزی وکیک پزیولی فکر نکنم با توستر یا هواپز بشه درست کرد چون فرگاز ندارم چون بیش از حد صبوری گمان کردند هیچ احساس نمی کنی .... دوستان کاربری واگذار شده به تاریخ تاپیکا دقت کنید هی از من سوال نپرسید 😑😑😑
شادیممممم عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 10684 وااای😍😍😍به به😍😍😍دلم خاست.نوش جان ♥𝙻𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚢?? +perspolis♥�
ashkesorkh عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 2231 افرین چه خوب پختی زندگی قصه مرد یخ فروشی است، که از او پرسیدند :فروختی؟ گفت :نخریدند تمام شد!!!!
لاویا مدیر استارتر عضویت: 1396/04/30 تعداد پست: 3618 وااای ایندفعه عاااالی شد...جاتون خالی❤ *بامداد خمار* گروهآبی وزن اولیه ۶۶ وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰
پرستوجوووووونم عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 1525 افرین من خیلی دوست دارم شیرینی پزی وکیک پزی ولی فکر نکنم با توستر یا هواپز بشه درست کرد چون ... من همش تو توستر میپزم.رو گاز هم خوب میشه تو قابلمه ❤خاله جونا برا تو دلیم ی صلوات میفرستید سالم بیاد بغل مامانش❤
zzzmmm عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 912 افرین من خیلی دوست دارم شیرینی پزی وکیک پزی ولی فکر نکنم با توستر یا هواپز بشه درست کرد چون ... چرا عزیزممن همیشه کیکو تو توستر درس میکنمخیلیم عالی میشه ♡دخترم♡ تو زیباترین هدیه خداوند به من و پدرت هستی ، بی صبرانه منتظرتیم😍
دلنیا33 عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 2567 افرین من خیلی دوست دارم شیرینی پزی وکیک پزی ولی فکر نکنم با توستر یا هواپز بشه درست کرد چون ... با توستر عالی میشه هر بژی کورد،،،صدا فقط کاکه ناصر رزازی
مرسانا۹۷ عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 2096 با توستر عالی میشه جدی؟؟من توسترم پیشرفته هست بزرگ و خوبتا حالا کسی تو توستر کیک درست کرده چون بیش از حد صبوری گمان کردند هیچ احساس نمی کنی .... دوستان کاربری واگذار شده به تاریخ تاپیکا دقت کنید هی از من سوال نپرسید 😑😑😑
مرسانا۹۷ عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 2096 چرا عزیزم من همیشه کیکو تو توستر درس میکنم خیلیم عالی میشه واقعا ؟؟پودر کیک آماده میخری یا خودت درست میکنیرو چه درجه ای میزاری بالا و پایین رو همزمان روشن میکنی؟؟ چون بیش از حد صبوری گمان کردند هیچ احساس نمی کنی .... دوستان کاربری واگذار شده به تاریخ تاپیکا دقت کنید هی از من سوال نپرسید 😑😑😑
مرسانا۹۷ عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 2096 من همش تو توستر میپزم.رو گاز هم خوب میشه تو قابلمه توستر چه درجه ای کدوم طبقه حرارت بالا وپایین رو باهم روشن نیکنی یا فقط بالا چون بیش از حد صبوری گمان کردند هیچ احساس نمی کنی .... دوستان کاربری واگذار شده به تاریخ تاپیکا دقت کنید هی از من سوال نپرسید 😑😑😑
ziiibaaaajan عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 4243 افرین من خیلی دوست دارم شیرینی پزی وکیک پزی ولی فکر نکنم با توستر یا هواپز بشه درست کرد چون ... عزیزم رو ازم میشه درست کنی با فابلمه نچسب.و شعله پخش کن.تو پلوپزم میشه تو توسترم میشه ❤ یک صلوات میفرستین برام ❤