2777
2789
عنوان

پول ماهیانه

148 بازدید | 20 پست

سلام خانما شما ماهیانه چقد از شوهرتون پول میگیرین؟ماهی چقد خرج ارایشگاه و لباساتون میکنین 

خیلی پشیمونم😭😭پولارومدیریت کردم پس انداز کردم همش به فکر زندگی و شوهرم بودم بحثمون شد به جای اینکه باهام حرف بزنه ازم معذرت خواهی کنه الکی اسم طلاق و آوردم شوخی شوخی ها با خنده اسم طلاق و آوردم گفت برو طلاق بگیر اصلا توافقی بریم طلاق بگیریم خندیدم ولی دلم شکست 😭😭 از این به بعد چیکار کنم کاری با بدهی هاش نداشته باشم؟ماهیانه چقد برای خرجی خودم بگیرم با همه چیش ساختم بخدا هیچکی اینجوری که من زندگی میکنم باهاش زندگی نمیکنه😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پولی به عنوان خرجی جدا به خودم نمیده ولی هروقت کار کنه به منو بچه ها شیرینی میده یا چیزی احتیاج داشته باشم چ برای خودم چ خونه چ بچه ها بهم پول میده ولی حساب جدا ندارم

ماهیانه خرید نمی کنم سالی دوبار یک بار عید یک بار تابستون 

هر چی طلا داشتم فروختم دادم به ماشین به اسم منه ولی اون استفاده میکنه

حرف درستی نزده به خوبژ بهش بگو ناراحت شدی که تکرار نکنه ، ولی به حرف ادمهای اینجا خیلی گوش نده از نظرشون فقط داره به خانمها ظلم میشه در صورتی که زندگی یعنی همکاری تو همه چیز خرج خودت بکن ولی بفکر زندگیت هم باش 

حرف درستی نزده به خوبژ بهش بگو ناراحت شدی که تکرار نکنه ، ولی به حرف ادمهای اینجا خیلی گوش نده از نظ ...

دیگه چقد خودمو کوچیک کنم بخدا تواین بحثمون یه ذره هم مقصر نبودم که اگه بودم ازش معذرت خواهی میکردم بدترین کارو در حقم کرد آخرش هم گفت زودتر طلاقتو بگیر اصلا بیا بریم توافقی طلاق بگیریم

من نه به بدهی های همسرم تا حالا کار داشتم نه خودش دوست داره من دخالتی بکنم

من به فکرشم نباشم این بدهی هاشو نمیتونه بده که بی عرضه ست فقط میگه بخوریم بخوابیم