2777
2789
عنوان

میشه به ناخنا صفا داد طوریکه

169 بازدید | 20 پست

دور و برشو نکنن

راهی هست؟؟

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مانیکور واقعا به ناخن صفا میده

به شرطی که اصولی و درست انجام بشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

نمیکنن

چرا انجام دادم تا مدتها نوک انگشتام درد داشت نمیشه همین کارا رو بکنن دور و برشو کار نداشته باشن یا سوهان نکشن؟

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

ناخن مصنوعی

🥺🥺

مانیکور واقعا به ناخن صفا میدهبه شرطی که اصولی و درست انجام بشه

منظورت از مانیکور چیه؟

منظورت از مانیکور چیه؟

برداشتن پوست های اضافی اطراف ناخن

سوهان کشی و مرتب کردن ناخن‌ها

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

🥺🥺

یسری جاها طبق سایز ناخنت با طرحی که دلت میخواد ناخن درست میکنن با کیفیت همون کاشت

بچسبونی هم شبیه کاشت میشه چندبار مصرفم هست

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

برداشتن پوست های اضافی اطراف ناخنسوهان کشی و مرتب کردن ناخن‌ها

یبار انجام دادم اصن نوک انگشتام بی حس شدم

فرم ناخنام اصلا قشنگ نیست نمیدونم چیکار کنم

یسری جاها طبق سایز ناخنت با طرحی که دلت میخواد ناخن درست میکنن با کیفیت همون کاشتبچسبونی هم شبیه کاش ...

همون ناخن کارا اینکارو میکنن؟؟

چرا انجام دادم تا مدتها نوک انگشتام درد داشت نمیشه همین کارا رو بکنن دور و برشو کار نداشته باشن یا س ...

ناخنکارتو عوض کن 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
همون ناخن کارا اینکارو میکنن؟؟

شاید بعضی ناخن کارا این کارو بکنن من تو اینستا چندتا پیج دیدم کارشون فقط همین بود اونم آنلاین 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

ناخنکارتو عوض کن

پس طبیعی نیست

باشه عزیزم 

سر فرصت میرم خوشگلاسیون

فعلا پول ندارم