2789
عنوان

خیلی حس بدی دارم 💔😭

421 بازدید | 62 پست

مدیرمون اومد گفت که امروز تو هر کلاس حدود ۱۰ نفر تو بعضی درسا زیر ده گرفتن بعد گف از اونایی که معدلشون بالای نوزده کمک میگیرم تا اینام پیشرفت کنن بعد هیچکس از ما ۶ نفر نشد من دست بلند کردم گفتم من میتونم بعد الان تو شاد گروه باز میکنه برای‌ من و اون زیر ده ها یه دفتر نمره هم آماده کرده 

اسمم رو هم میده به آموزش و پرورش به عنوان دانش آموز خیر 

بنظرتون کار خوبی کردم؟ یا بد ؟ خیلی ناراحتم💔❤😭

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

یعنی چی کار بدی کردم؟

میخوای یاد بدی دیگه

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

اره هرجا اشکال داشتن رفع کنمکار بدی کردم؟💔😭

😐😐

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

بآور کنین از ظهر که اومدم دارم میمیرم

برای چی خب دختر خوب 

داری بهشون کمک میکنی حس بد نداره که