2821
2789
عنوان

تو باشگاه

133 بازدید | 11 پست

تو باشگاه داشتم یه حرکتیو میزدم بعد مربی قبلیم بهم گفت آفرین خیلی پیشرفت کردی بعد نمیدونم این بخاطر اینه که یادم رفت سلام کنم تیکه انداخت یا واقعا جدی گفت افرین ولی اخه بعدش مربی جدیدم و کسایی که اطرافم بودن یجور بدی نگام کردن😐 چجوری اهمیت ندممم بیخیال بشمم

نمیدونم چرا تصورت کردم خنده م گرف

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

استانه تحملتو ببر بالا

خيلي زشته خانم به اين خوبي با يه حرف بهم بريزه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

2790
2823
2791
2779
2792