نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2622 عنوان کالابرگ 104 بازدید | 9 پست کسی گرفته میگن واریزشده الان نمیدونم برم فروشگاه یانه دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔 1403/12/13 | 17:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49121 برای دهک ۱ تا ۳ از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2622 برای دهک ۱ تا ۳ چجوریه من نفمیدم دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
سبزیی عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 8446 من ی تاپیک زدم گفتن این هفته فقط برا کسایی ک زیر نظر بهزیستی و کیته امداد هستن رو دادن برا بقیه طی دو هفته اینده انگار . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2622 من ی تاپیک زدم گفتن این هفته فقط برا کسایی ک زیر نظر بهزیستی و کیته امداد هستن رو دادن برا بقیه طی ... اها،ممنون منم نمیدونستم برم یانه دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
چیپس_سرکه_هسدم عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 8523 اها،ممنون منم نمیدونستم برم یانه دیشب بیرون بودم یه سری از فروشگاه ها انقدددد شلوووووغ بود انگار قحطی اومده شوهرم گفت کالابرگه •💎•
سبزیی عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 8446 اها،ممنون منم نمیدونستم برم یانه یه مدیم هست ک نمیدونم چیه باید سرچ کنیم میزدیم پارسال معلوم میشد دادن بهمون یا نه و چقدر دادن . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2622 دیشب بیرون بودم یه سری از فروشگاه ها انقدددد شلوووووغ بود انگار قحطی اومده شوهرم گفت کالابرگه اره منم امروز شنیدم امانمیدونستم درسته یانه دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2622 یه مدیم هست ک نمیدونم چیه باید سرچ کنیم میزدیم پارسال معلوم میشد دادن بهمون یا نه و چقدر دادن مامیرفتیم فروشگا،واس اینم دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
mahtik عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 4627 امروز رفتم فروشگاه دیدم فقط یه نوع روغن گذاشته بودن با چند تا برنج به دردنخور تمام اجناس مونده تو انبارشون اورده بودن دم دست بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری.. لطفاً درخواست دوستی ندین .