2777
2789
عنوان

بارداری بچه ی سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 58 پست
تانه ماه پیش قرص خوردم بخاطرمیگرنم دیگه نتونستم تحمل کنم...پنج روزقبل پریودرابطه محافظت نشده داشتم.. ...

روی میگرن تاثیر داره؟! من دوماهه میخورم تند تند سرم درد میگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمال بارداری همیشهههه هستحتی اگه یک درصدم احتمال داشته باشه ممکنه پیش بیادایشالا که پریود بشی و حا ...

الان حدودده روزازرابطه میگذره برم دکترزنان میتونه کاری برام بکنه؟مثلایه آمپولی چیزی بزنه پریودشم؟

فرشته خانم هستم😇

الان حدودده روزازرابطه میگذره برم دکترزنان میتونه کاری برام بکنه؟مثلایه آمپولی چیزی بزنه پریودشم؟

نه دیگه گذشته🥲 واسه پریود شدن پروژسترون بهت میده

که اگه باردار باشی هم جای بچه محکم تر میشه😅😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یعنی ما بگیم بده بچتو میکشی

سقط قتله از فکرش بیا بیرون

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
منم اگه نگهش دارم نمیگم...بزرگاچجوریه سنشون؟

دخترم ۱۴

پسرم ۱۰ 

اصلا انتظارشو نداشتم من ۶و۷ ماهه پریودم نا منظم شده بود با آمپول پریود میشدم  خیلی شوکه شدم ولی  اصلا به سقطش فکر نمیکنم  قلبش میزد 

نه دیگه گذشته🥲 واسه پریود شدن پروژسترون بهت میدهکه اگه باردار باشی هم جای بچه محکم تر میشه😅😂

دوست من ممنون همراهیم کردی تواین تاپیکم...خداروشکربه خیرگذشت😁

فرشته خانم هستم😇

دوست من ممنون همراهیم کردی تواین تاپیکم...خداروشکربه خیرگذشت😁

عهههه خداروشکرررر😍😂💋

از این به بعد بیشتر مواظب باش

به استرسش نمی ارزه واقعا😮‍💨😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)