2777
2789
عنوان

بارداری بچه ی سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملا بستگی به شرایط و آمادگی خودت داره

من بودم سقط میکردم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

کاش خدابده به اونایی که انتظارمیکشن چراداده به من😞😞😞

مطمئن باش به نفعته

ما 3تا بچه‌ایم. داداش بزرگم و من 15 ماه اختلاف سنی داریم. بعد من با داداش کوچیکم تقریبا 15 سال فاصله سنی دارم. وقتی مامانم باردار شد همه ناراحت بودیم. وقتی دنیا اومد نمیدونستیم براش چیکار کنیم از بس دوستش داشتیم. هنوزم همینه. مامانم به شوق اون زندگی می‌کنه. 

منم زیادشوهرمودعوامیکنم🤣کاش منم پریودشم

چند سالته؟

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

اگه واقعا بچه نمیخواین خب آیودی بزارین

اصلا نمی ارزه ناخواسته باردار شی و دردسرای بعدش

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

کی اینجاسه تاداره؟

من سه تا زایمان کردم ولی اللن با همسرم دوتا بچه داریم.خودم دلم سومی یا چهارمی میخاد از ی طرفم عقل و منطق میگه نمیختد

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ایشالاکه توبارداربشی ومن هرچه زودترپریودبشم

شایداین یکی تحول عظیمی ایجادکنه درزندگیت روابطت شرایط مالیت.هربچه قدم داره.دعاکن خوش قدم خوش یمن خوش روزی ساام وصالح باشه

اومی بیند.درمحضراوهستیم.

عزیزم این حرفا چیه مردم اکثرا3 تا 4 تا دارن، گذشت اون موقع که دوتا کلاس بود، توکلتم به خدا باشه واقعا گرسنه که نمیمونید، بچه خیر و برکت میاره واقعا، تو زندگی اطرافیان که بچه دار شدن دیدم