2777
2789
عنوان

من متاهلم ولی🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1865 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطه

اسی جون منم مث تو بودم شوهرمم کارش راه دوره وقتایی که نبود تمایل به اقایون پیدامیکردم خیلی بد بود 

کم‌کم باهاشوهرم رفیق شدم هرروز باهم تماس تلفنی داریم روزی چندین بار 

یه روز بهش گفتم وقتی تو نیستی یه احساس خلا تو‌وجودمه میترسم کسی گولم بزنه بیا بیشتر برای همدیگه وقت بذاریم و باهم در ارتباط باشیم 

یکم ازم ناراحت شد گاهی بهم گیر میداد ولی از اون‌موقع ولم نمیکنه 

عزیزم فقط باید با شوهرت صحبت کنی و رک بگی بهیچ وجه با همکار اقات همکلام نشو یا طلاق بگیر یا رابطتتونو درست کن

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

همسرم میتونه مخرصی بگیره بیاد هر موقع خواست ولی نمیاد چون میگه کارم مهمتره اهل خیانت نیست چون خیلی چ ...

تو هرجورشده برو پیشش زندگی کن

اینکه شما دارید زندگی متاهلی نیس

دوستیه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اسی جون منم مث تو بودم شوهرمم کارش راه دوره وقتایی که نبود تمایل به اقایون پیدامیکردم خیلی بد بود کم ...

امشب بهش اینو میگم انشالله بفهمه من واقعا کنترل افکارم برام سخت شده

تماس و پیام داریم ولی فقط شب در حد یکی دوتا پیام یا زنگ میزنه در طول روز من سرکارم اونم شهر دیگه

عزمزمه قبل خواب پیام بده بگو کاش الان کنارم بودی 

حرفهای ج نسی بزن تو پیامک تا اون هم جواب بده 

برای دوری از وسوسه شیطان نماز و قران بخون حرز امام جواد علیه السلام تهیه کنید همیشه همراهتون باشه

ولی بنظرم اینا کار ساز نیس نماز و حرز میخواد چیکار کنه ایشون کمبود محبت داره از جانب همسرش نیازشو چجوری سرکوب کنه 

این کاربر فککنم آقاس چون خیلی حرفاش یجوریه از یه زن این حرفا بعیده چن جا دیگم دیدمش همین حرفای جنسی ...

خا منم اینو بش گفتم که تابلو بشه دیگه 

وگرنه ادم تو مغزش پهن هم باشه بااعنوان تاپیک میفهمه منظوره اسیو

اینقد سوال واسش پیش نمیاد

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡