2777
2789

هم یه عالمه فالور اون موقع که میخواستم ثبت سفارش کنم سریع جواب می دادن عزیزم خانم فلان الان دو هفته است گذشته نه یه کد رهگیری به من دادن نه هرچی پیام میدم دیگه جوابم رو میدن پیجش فالور زیاد داشت گالری مرداس اسمش بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر منم یه پوتین از همچین پیجی خرید (البته اسمش رو نمی دونم) 

اصلا دیگه دایرکت و پیام جواب نمی دادن 

حدود دو ماه بعد کفشش رسید 

سالم و نو و خوب هم بود 

ان شاء الله برای شما هم اینطوری بشه و حتی زودتر برسه

هعییی دزدی زیاد شده نمیشه راحت اعتماد کرد.. 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

عجب

با یه پیج دیگه پیام بده بگو میخام سفارش بدم

ببین جواب میدن بعد بگو من سفارش دادم چرا پاسخگو نیستین

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

سایت دارن حتما معتبرن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
خرید از اینستا پنجاه پنجاهه ،پنجاه درصد به دستت میرسه پنجاه درصد پلیس فتا به دستت میرسونه

با اینکه هشتصد هزار تومن پولی نیست انقدر از برخوردشون بدم اومده حتما به فتا گزارش میکنم فقط نمی دونی چجوری باید ثبت شکایت کنم؟

سایت دارن حتما معتبرن

به سایت نی واقعا ،من از سایت نورابل که تموم بلاگرا تبلیغش میکنن ۱۵ تا شال سفارش دادم ،آخرسرم بعد پنج ماه پولمو به زور و بحث پس گرفتم

الهی مرا آن ده که آن به ... 

الان پست وحشتناک شلوغه

پیج ها هم سرشون خیلی شلوغه 

اینا رو در نظر داشته باش

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟