2777
2789
@میرا9 @رسپینا۹۲ @tapesh1999 @donyaaaaaaaaaaa

سلام عزیزم

بنظرم اول از همه شما باید این جرئت رو داشته باشین که با هویت اصلی و آی دی اصلیتون پیام بگذارین ...

اما داستانی که از زندگیش نوشته بود و برای یه چند نفری تو پی وی فرستاد اونقدرا هم که فکر میکنی همه چیز گل و بلبل نبود ...

اگر ملاکتون این هست که هر کسی اینجا زندگیش پرفکته پس فیکه درست نیس چون اون هم تو زندگیش چالش هایی داشت و مرفه بی درد نبود ...

البته که منم اصراری رو این ندارم که بگم قطعا واقعی بود و حقیقتااا این که واقعی باشه یا فیک تاثیری تو زندگی من نداره 😉

فقط یک سوال برام پیش اومده اینه که چی باعث میشه که بعد از این همه وقت شما این عکسارو توگوشیتون نگه داشته باشین ؟

سلام به همگی🥰🥰دلمون تنگ شده براتون💔💔خوبین؟ خوشین؟ سلامتین؟جمعمون بعد از رفتن جانا و یاس گل دیگه ...

سلام عزیزم 💛💛💛

ممنونم خدارو شکر خوبین😍

شما خوبین ؟

بقیه دوستامون هم امیدوارم خوب باشین❤️❤️❤️

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونتون برم 😍❤️❤️❤️ مرسی از محبتتون❤️😘آره دیگه فکر کنم😂خداروشکر خوبه ، یه اختلاف نظراتی هست که د ...

ان شالله خوشبخت بشین نیلوفر جان😍😍

من که اصلا دوست ندارم به روزای اول ازدواجم برگردم چون همش بحث و اختلاف نظر بود 😄

کم کم اخلاق همدیگه دستتون میاد فقط سعی کن همیشه احترام همدیگه رو داشته باشید ☺️

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
@zmzme @نوردخت1371 @marianas @55550 @دخترام2

چطوری همه رو یادت بود تگ کنی؟

و چقدر جالبه که هنوز این عکسا رو داری

میشه بگی کدوم یکی از دوستامون بودی؟

به نظرم انقد خودتو درگیر نکن یا داستان یا واقعی تاثیری تو زندگی ما نداره